Αυτοψία στην Κρύα Βρύση

Στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης βρέθηκε την Κυριακή (18/10) ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης του Απόλλωνα Πόντου.

Στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης, το οποίο θέλουν για έδρα, βρέθηκαν την Κυριακή (18/10) ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης μαζί με διοικητικά στελέχη, προκειμένου να αξιολογήσουν την κατάστασή του μαζί με τον πρόεδρο της κοινότητας Κρύας Βρύσης και τον πρόεδρο του τοπικού Απόλλωνα. Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν και οι τεχνικοί του συνεργείου που θα αναλάβουν τα έργα ανακατασκευής. 

Κρίθηκε, λοιπόν, αναγκαία η πραγματοποίηση ορισμένων έργων, προκειμένου το γήπεδο να μπορέσει να φιλοξενήσει αγώνες επαγγελματικής κατηγορίας. Οι παρεμβάσεις αφορούν τα δημοσιογραφικά μπουθ, την τοποθέτηση σκεπάστρου για περίπου 100 πλαστικά καθίσματα, τον αγωνιστικό χώρο, τον καθαρισμό χόρτου περιμετρικά. Μεταξύ άλλων πρέπει να γίνει ανακατασκευή στα αποδυτήρια και στην αίθουσα Τύπου. 

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά καθώς μέχρι την σέντρα του πρωταθλήματος, ο διαθέσιμος χρόνος έιναι μόνο δύο εβδομάδες. Έτσι, το πιθανότερο είναι να ξεκινήσουν οι διαδικασίες τις επόμενες ημέρες. Στην συζήτηση τέθηκε και το οικονομικό ζήτημα, το οποίο θα εξαρτηθεί από αρκετές παραμέτρους (χρονοδιάγραμμα εργασιών και τυχόν επιπλέον παρεμβάσεις).

Στο μεταξύ, σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία των δύο πλευρών, με το παραχωρητήριο του Δήμου Πέλλας στην ΠΑΕ Απόλλων Πόντου.

Last modified onΤρίτη, 20 Οκτώβριος 2020 15:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep