«Μαϊμού μετοχές»

Ο Τάκης Μπαλτίδης μίλησε με σκληρά λόγια για τον Απόλλωνα Πόντου και τη λίγκα.

Ο Τάκης Μπαλτίδης έκανε παρέμβαση στο Metropolis 95.5, όπου μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον Απόλλωνα Πόντου, ενώ στην συνέχεια άσκησε για μία ακόμη φορά κριτική στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αλλά και στη λίγκα.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Η λίγκα κάνει προσπάθεια να σώσει κάποιες ομάδες και μπαίνει στη λάσπη πιο βαθιά. Ο Απόλλων Καλαμαριάς έχει πιάσει πάτο, πήρε μωρά παιδιά για να παίξουν στη Β' Εθνική, διασύρεται και έχει την αναίδεια να ανακοινώνει τις μεταγραφές. Κατέληξε να παίζει στην Τρίγλια, στη Χαλκιδική. Τη Λίγκα δεν την ενδιαφέρει ποιος είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς και η ιστορία του. Την ενδιαφέρει να μείνουν οι ομάδες για να υπάρχει η λίγκα.

Στον Απόλλωνα υπάρχουν "μαϊμού" μετοχές και προειδοποιώ τους καινούργιους μετόχους, αν υπάρξουν. Ο προπονητής λέει ότι θα πάρει τις μετοχές. Ποιες μετοχές. Άσε που ο προπονητής δεν μπορεί να πάρει μετοχές. Μας το παίζει μεγαλοεπιστήμονας. Πρέπει όλοι να πάνε στον εισαγγελέα όλοι μαζί. Και ο Θεός ο ίδιος έχει να λαμβάνει.

Δεν ενδιαφέρεται κανείς για εμάς, τους έχουμε όλους απλήρωτους για να πληρώνω τη ΔΕΗ και να παίζει στο γήπεδο ο Απόλλων, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που έχουν οικογένειες. Έχει διαλυθεί το σύμπαν».

Media

Last modified onΠέμπτη, 06 Φεβρουάριος 2020 23:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep