Τα διαρκείας του Απόλλωνα Πόντου

Οι τιμές των διαρκείας στην ομάδα της Καλαμαριάς.

Από την Τετάρτη (18/09) η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου θα θέσει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι «κοκκινόμαυροι»: «Ποντιακός Ελληνισμός και Απόλλων, Καλαμαριά και Απόλλων σαν ένα σώμα θα δώσουμε ξανά τον αγώνα μας για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά:

«Φθάνει και φέτος η ώρα που θα συναντηθούμε όλοι οι πιστοί φίλαθλοι του Απόλλωνα Πόντου, στις κερκίδες του γηπέδου της ομάδας μας. Ποντιακός Ελληνισμός και Απόλλων, Καλαμαριά και Απόλλων σαν ένα σώμα θα δώσουμε ξανά τον αγώνα μας για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Μαζί στον αγώνα για τα αθλητικά ιδεώδη. Μαζί στον αγώνα για τον Απόλλωνα που θέλουμε. Μαζί ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Μαζί πανηγυρίζουμε τις επιτυχίες. Η ομάδα μας είναι έτοιμη για την SUPER LEAGUE 2 και σας χρειάζεται δίπλα της.

Οι Κάρτες Διαρκείας βρίσκονται στην διάθεση όλων των φιλάθλων μας.

Από την προσεχή Τετάρτη (18/9/2019) μπορείτε να προμηθευθείτε την δική σας Κάρτα Διαρκείας, για την Αγωνιστική Περίοδο 2019- 2020, στα γραφεία της ΠΑΕ (Σουρμένων & Παπάγου στο γήπεδο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, στην Καλαμαριά) από ώρα 11:00 έως 14:00 όλες τις ημέρες της εβδομάδος, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Πριν παραθέσουμε τις προνομιακές τιμές των Καρτών Διαρκείας πρέπει να υπενθυμιστεί πως η τιμή του εισιτηρίου (ανά αγώνα) θα ανέρχεται στα 10 ευρώ.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Θύρες 1&2: 80 ευρώ
1&2 (Φοιτητές/Μαθητές/Συνταξιούχοι/Πολύτεκνοι): 70 ευρώ
Θύρες 3&4: 140 ευρώ
3&4 (Φοιτητές/Μαθητές/Συνταξιούχοι/Πολύτεκνοι): 120 ευρώ
VIP: 250 ευρώ».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep