Πλήγμα με Θεολόγου

Δύο μήνες νοκ άουτ ο αμυντικός του Απόλλωνα Πόντου, Παντελής Θεολόγου.

[googlead][/googlead]

Χάνει τον κεντρικό του αμυντικό ο Απόλλων Πόντου. Ο Παντελής Θεολόγου υπέστη κάταγμα κόπωσης στο μετατάρσιο και βάσει της ιατρικής εκτίμησης θα απουσιάσει περίπου δύο μήνες. Δυσάρεστη εξέλιξη για την ομάδα της Καλαμαριάς, με τον αρχηγό που σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει καταγράψει 16 συμμετοχές (12 στη Football League, 4 στο Κύπελλο).

Από εκεί και πέρα , στο πρόγραμμα της Τετάρτης (23/1) δεν προπονήθηκαν ο τραυματίας Δημήτρης Σαμαράς και ο Αλέξανδρος Καλογέρης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Η ΠΑΕ ανέφερε στο δελτίο Τύπου: «Η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο “Αριστοτέλης”, το οποίο διαθέτει πλαστικό τερέν, ώστε να μην επιβαρυνθεί περισσότερο το γήπεδο του Απόλλωνα λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων.

Βασικό αντικείμενο της προπόνησης ήταν η επιθετική ανάπτυξη σε συνθήκες αγώνα και ο προπονητής μας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, πραγματοποιούσε εναλλαγές προσώπων σε συγκεκριμένες θέσεις όπου υπάρχουν απουσίες εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Σπάρτη (Κυριακή, ώρα 15:00)».

Last modified onΤετάρτη, 23 Ιανουάριος 2019 16:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep