«Έπρεπε να τη δώσει το καλοκαίρι»

Για τις εξελίξεις στον Απόλλωνα Πόντου μίλησε ο Μιχάλης Φωτιάδης.

Την άποψη ότι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν εννοούσε τα όσα δήλωσε περί αποχώρησης από τον Απόλλωνα Πόντου εξέφρασε ο επικεφαλής του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου, Μιχάλης Φωτιάδης. Μιλώντας στον FAIR PLAY FM 96,1 επεσήμανε πως ο Καλαϊτζίδης θα έπρεπε να έχει δώσει την ομάδα το καλοκαίρι. Αναλυτικά δήλωσε:

Για την αποχώρηση του Καλαϊτζίδη:

«Δεν πιστεύω ότι το εννοεί, απλά το είπε. Δεν μπορεί να πάει το κάρο περισσότερο, έχει κολλήσει στη λάσπη. Θα πάμε την Τετάρτη στον Ηρόδοτο με 12 παίκτες, γιατί τραυματίστηκε ο Τσουμάνης και έφαγε κόκκινη κάρτα ο Σουντουρά».

Για την συνέχεια του Απόλλωνα:

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει κάτι, προσευχόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Όσο καλύτερα μπορεί να πάει η ομάδα να είμαστε κοντά στην 10η θέση. Εν τω μεταξύ αδικούμαστε κιόλας και στον αγώνα με τον Βόλο και στον Πλατανιά. Υπάρχει μία δυστοκία γενικότερο. Ο Ολαϊτάν δεν έρχεται».

Για το αν υπάρχει αντικαταστάτης:

«Και να έρθει τώρα κάποιος, τι θα κάνει; Να διαχειριστεί μία ομάδα 12-13 παικτών, μέχρι τις 31/12 θα πάμε με αυτούς. Έπρεπε να δώσει την ομάδα το καλοκαίρι ο Καλαϊτζίδης. Ο κόσμος μόλις είδε ότι υπάρχει κίνηση στήριξε την ομάδα, τώρα τι να βγει να στηρίξει;».

Last modified onΔευτέρα, 19 Νοέμβριος 2018 13:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep