«Τώρα αρχίζουμε»

Στην ουσία των τριών βαθμών στάθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Στην ουσία των τριών βαθμών στάθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε για το παιχνίδι σκοπιμότητας που πρέπει να παίζει ο Απόλλων Πόντου λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων με τα οποία ξεκίνησε τη χρονιά. 

Η αναζήτηση βαθμών σε κάθε αγώνα είναι η επιδίωξη του Απόλλωνα Πόντου σε αυτή την φάση, όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Καλαϊτζίδης στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί των Τρικάλων. Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε πως οι συνθήκες αναγκάζουν την ομάδα του να αγωνίζεται έτσι και να αναζητά την ουσία παρά την θέληση να αγωνιστούν. Οι δηλώσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη: 

«Παρά το γεγονός ότι είμαστε στις πρώτες αγωνιστικές την σημερινή νίκη την χαρακτηρίζουμε εξαιρετικής σημασίας όχι μόνο για τα βαθμολογικά οφέλη που είχαμε αλλά και για τον τρόπο που ήρθε. Είμαστε μία ομάδα που λόγω της σύνθεσης μας είμαστε αναγκασμένοι να διαφοροποιήσουμε τον τρόπο που αγωνιζόμαστε και έτσι πολλές φορές προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα θυσιάζουμε αυτό που ουσιαστικά πρεσβεύουμε, την καλή αγωνιστική παρουσία. Συγχαρητήρια στα παιδιά, τώρα αρχίζει η πορεία μας, στόχος μας είναι σε κάθε αγώνα να έχουμε βαθμολογικά οφέλη και αυτό θα διεκδικήσουμε να κάνουμε με όλη μας την ψυχή».

Για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών μίλησε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Πόντου, Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος:

«Για μας ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα καθώς προερχόμασταν από μία ήττα. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας  και επειδή αυτό κάποιες φορές δεν γινόταν αναγκαστήκαμε να παίξουμε κάποιες φορές κάπως ανορθόδοξα, κάναμε αρκετά λάθη αλλά το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Ελπίζω να είμαστε ακόμη καλύτεροι στην συνέχεια και να πετύχουμε μία γρήγορη παραμονή που είναι ο στόχος μας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep