«Εξαντληθήκαμε...»

Έμεινε από δυνάμεις ο Απόλλων Πόντου μετά το πρώτο γκολ του Εργοτέλη όπως δήλωσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Τις δυνάμεις να παλέψει το ματς θα είχε ο Απόλλων Πόντου εάν ο Λεωνίδας Κυβελίδης έβρισκε δίχτυα στο 59' του αγώνα με τον Εργοτέλη. Αυτό δεν έγινε και η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη εξαντλήθηκε όπως δήλωσε ο ίδιος μετά την ήττα (2-0) στο Παγκρήτιο:

«Θέλω να δώσω πρώτα απ΄όλα συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για τη νίκη του. Υπήρξαν περίοδοι στον αγώνα όπως στα πρώτα 30 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, και στα πρώτα 20 του δευτέρου μέρους όπου ελέγχαμε πλήρως το ματς και ο Εργοτέλης σε αυτό το διάστημα δεν μπορούσε να μας απειλήσει παρά μόνο με αντεπιθέσεις. Μέχρι το 0-0 εμείς ήμασταν αυτοί που είχαμε την καλύτερη φάση να προηγηθούμε στο 59΄με τον Κυβελίδη.

Μετά το 1-0 του Εργοτέλη, όμως εξαντληθήκαμε σαν ποδοσφαιριστές και σαν άνθρωποι. Ίσως αν ο Κυβελίδης σκόραρε στο 59΄ θα μπορούσε να ήταν διαφορετική η εξέλιξη του αγώνα γιατί ένα γκολ σε αυτό το σημείο θα μας έδινε ψυχικές δυνάμεις για να παλέψουμε. Όμως δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά στο ποδόσφαιρο από την στιγμή που δεν μπήκε η μπάλα στα δίχτυα».

Πηγή: prismanews.gr

Last modified onΚυριακή, 28 Οκτώβριος 2018 18:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep