Ετοιμάζει νέο χλοοτάπητα

Με χρηματοδότηση της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου άρχισαν εργασίες τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα.

Η μετάθεση έναρξης του πρωταθλήματος αποδεικνύεται... ευεργετική για τον Απόλλωνα Πόντου. Οι «κοκκινόμαυροι» όχι μόνο κερδίζουν επιπλέον χρόνο προετοιμασίας, αλλά βλέπουν ότι εκτός απροόπτου θα δώσουν στη φυσική τους έδρα το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον ΑΟ Τρίκαλα. Και αυτό γιατί, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που εξασφάλισε το FL News, την Παρασκευή (12/10) άρχισε να μεταφέρεται στο γήπεδο της Καλαμαριάς το χώμα στο πλαίσιο των εργασιών τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα!

Προτεραιότητα της ΠΑΕ είναι η συνέχιση των βελτιωτικών έργων στο γήπεδο και με δική της χρηματοδότηση αυτά περιλαμβάνουν την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα. Μετά την εγκατάσταση συστήματος για τη θέρμανση νερού, η διοίκηση αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου και αυτή του αγωνιστικού χώρου. Εκτιμάται, μάλιστα, ότι οι Πόντιοι θα μπορούν να πατήσουν στο γήπεδο σε περίπου 20 ημέρες.

Η ΠΑΕ έχει έρθει σε συμφωνία με τον υπεύθυνο της κατασκευής του χλοοτάπητα, Κώστα Αδάμ και αυτός πιάνει δουλειά εντός του Σαββατοκύριακου μετά την προκαταβολή χρημάτων που θα λάβει την Παρασκευή (12/10) από την ίδια. Έτσι, από τη Δευτέρα (15/10) η ομάδα της Καλαμαριάς θα προπονείται σε άλλα γήπεδα έως την ολοκλήρωση των έργων.

Last modified onΠαρασκευή, 12 Οκτώβριος 2018 17:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep