Η δύναμη της εμπειρίας

Ο Απόλλων Πόντου έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα με δύο νίκες στο Κύπελλο Ελλάδος και στο γήπεδο δείχνει πόση σημασία έχει η εμπειρία της... κατηγορίας. 

Μετά την... τελευταία στιγμή συγκεντρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Πόντου, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να δείξουν πως η ποιότητα και η εμπειρία είναι βασικά στοιχεία για το πρωτάθλημα της Football League. Χωρίς προετοιμασία, αλλά με παίκτες που στην πλειοψηφία τους είχαν δουλέψει μόνοι το καλοκαίρι και έδειξαν πως μπορούν να ανταποκριθούν στα δεδομένα των αγώνων μέσα σε ελάχιστο διάστημα.

Οι δύο νίκες, απέναντι στον ΑΟ Καρδίας και του Ηροδότου στην Κρήτη ήταν η απόδειξη και μάλιστα η ομάδα έδειξε πως μπορεί να διαχειριστεί και το πρόβλημα της αντοχής, το οποίο είναι και άκρως φανερό μετά τα πρώτα 60 λεπτά του αγώνα. Οι δυσκολίες της προετοιμασίας παράλληλα με τους αγώνες είναι ένα πρόβλημα για τον τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αλλά έχει αποφασίσει να μην πιέσει πολύ τους ποδοσφαιριστές του αφού όπως όλα δείχνουν δεν αναμένεται να δώσουν πάνω από δέκα αγώνες μέχρι τον Ιανουάριο που θα μπορέσει να ενισχυθεί η ομάδα.   

Last modified onΤετάρτη, 03 Οκτώβριος 2018 12:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep