Με Αμπατζίδη βοηθό

Ο Ηλίας Αμπατζίδης θα είναι ο βοηθός του Δημήτρη Καλαϊζτίδη στον Απόλλωνα Πόντου. Ο Ηλίας Αμπατζίδης θα είναι ο βοηθός του Δημήτρη Καλαϊζτίδη στον Απόλλωνα Πόντου.

Ο Απόλλων Πόντου ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Ηλία Αμπατζίδη, ο οποίος θα είναι βοηθός προπονητή. 

Μετά τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών ο Απόλλων Ποντου ενισχύθηκε και στο τεχνικό επιτελείο. Στη θέση του Κώστα Γεεωργιάδη προσελήφθη ο Ηλίας Αμπατζίδης που ανέλαβε τη θέση του βοηθού προπονητή δίπλα στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Στο προπονητικό επιτλείο του Απόλλωνα Πόντου εντάχθηκε ο Ηλίας Αμπατζίδης, ως άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία κι αγαστή συνεργασία με στόχο τις επιτυχίες.

Ο Ηλίας Αμπατζίδης είναι 37 ετών απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στα Τ.Ε.Φ.Α.Α., με ειδικότητα στο Ποδόσφαιρο κι επίσης απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (MASTER), από το ίδιο Πανεπιστήμιο, με κατεύθυνση “Προπονητική Ομαδικών Αθλημάτων”. Εργάστηκε σε πολλές ομάδες ως Γυμναστής, ή βοηθός προπονητή. Από το 2008 μέχρι το 2010 δούλεψε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ και εν συνεχεία θήτευσε σε Πιερικό, Καλλονή, Δόξα Δράμας, Ηρακλή Θεσσαλονίκης και Νίκη Βόλου.

Την αγωνιστική περίοδο 2013-14 εργάστηκε στην Ξάνθη και στην συνέχεια για ενάμιση χρόνο στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς. Επίσης στην Βέροια και στην Κυπριακή Ομόνοια, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο θήτευσε στην ΑΕΚ και συγκεκριμένα στην Κ17 ως βοηθός του Ιβάν Νεντέλκοβιτς».

Last modified onΠέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018 00:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep