Εξώδικο από Ερασιτέχνη

Ο Ερασιτέχνης Απόλλων ζητά τα οφειλόμενα των τελευταίων δύο χρόνων από την ΠΑΕ.

Η κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη φουντώνει, την ώρα που η συμμετοχή της ομάδας στη Football League βρίσκεται στον αέρα. Ο Ερασιτέχνης Απόλλων έστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ, ζητώντας τα χρήματα που του οφείλονται από τις υποχρεώσεις των δύο τελευταίων ετών, σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport».

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα, στο εξώδικο αναφέρεται ότι από την πλευρά της ΠΑΕ θα πρέπει να καταβληθούν χρήματα, που αφορούν τόσο στις ασφαλιστικές εισφορές προσωπικού της ΠΑΕ, που πληρώθηκαν τη χρονιά της Γ’ Εθνικής από τον ερασιτέχνη, τόσο και χρήματα για τη χρήση ρεύματος την τελευταία διετία. Αυτά είναι υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν από την ΠΑΕ, βάσει συμφωνητικού που είχε υπογραφεί.

Παράλληλα, υπάρχει ενημέρωση προς την ΠΑΕ πως δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί το γήπεδο για προπονήσεις, αλλά μόνο για τις επίσημες υποχρεώσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας…

Η ΠΑΕ καλείται να απαντήσει στις επόμενες πέντε μέρες σε αυτό το εξώδικό. Όσον αφορά το θέμα του γηπέδου, φέρεται να υπάρχει η σκέψη για μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο!

Αν δεν υπάρξει απάντηση της ΠΑΕ, τότε το δ.σ. του Ερασιτέχνη, το οποίο προσφάτως ανανεώθηκε με πρωτοβουλία της οικογένειας Μπαλτίδη, θα αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες. Την ίδια ώρα, στο γήπεδο συνεχίζονται οι εργασίες και υπολογίζεται ότι ο αγωνιστικός χώρος θα είναι έτοιμος σε περίπου έναν μήνα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep