«Πάνε να με βάλουν σε τρυπάκι»

Μπαλτίδης και Χατζηιωάννου μίλησαν για τη μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου.

Δεν έχει βρεθε ακόμη άκρη στον Απόλλωνα Πόντου σχετικά με την επόμενη μέρα. Την Τετάρτη ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Χατζηιωάννου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 για τις διαπραγματεύσεις Μπαλτίδη - Κάλας και για τον λόγο που αυτές δεν προχώρησαν. Λίγο μετά, υπήρξε απάντηση του Τάκη Μπαλτίδη.

Αρχικά ο Χατζηιωάννου ανέφερε: «Το θέμα είναι ότι υπάρχει διάσταση απόψεων. Ο κ. Κάλας λέει θέλω 450.000 ευρώ. Ο αγοραστής προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, αλλά δεν μπορούν να γίνουν αυτά δυστυχώς. Η ουσία είναι ότι μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει διάσταση στη διαδικασία. Η πλευρά Κάλας θέλει άμεση εξόφληση από τον αγοραστή και στη συνέχεια να γίνει εξόφληση όλων όσων έχουν να πάρουν χρήματα και στη συνέχεια να μεταβιβάσει άμεσα τις μετοχές. Η πρόταση του κ. Μπαλτίδη δεν είναι αγορά μετοχών σε αυτή τη φάση, είναι στην ουσία μορφή μάνατζμεντ. Να πάρει την ομάδα, να την τρέξει και σε βάθος χρόνου να τακτοποιήσει τα χρέη και στη συνέχεια να πάρει τις μετοχές».

Οσο για την τριετία και αν μπορούν να μεταβιβαστούν οι μετοχές, απάντησε: «Υπάρχει παρανόηση. Οσοι την ξεκίνησαν δεν είναι νομικοί. Ανεξάρτητα από την ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, η μεταβίβαση μετοχών πριν την τριετία, μπορεί να γίνει υπό προϋποθέσεις. Σημασία έχει η αρχική απόκτηση. Συγκεκριμένα, στην περίπτωση του Απόλλωνα, αύριο κιόλας οι μετοχές μπορούν να μεταβιβαστούν…».

«ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ...»

Ο Τάκης Μπαλτίδης, μίλησε μέσω του «Metropolis 95,5», για τις συζητήσεις της μεταβίβασης μετοχών και τις σκέψεις του για τον Απόλλωνα Πόντου. Είπε: «Ο κ. Χατζηιωάννου είναι νομικός και όχι ιδιοκτήτης. Γι’ αυτό δεν βγήκα μαζί του. Είπε πάντως 90% αλήθειες. Εγώ ενδιαφέρομαι για τον Απόλλωνα. Ενδιαφέρομαι για την ομάδα και καίγομαι, γιατί βλέπω ότι οι μέρες περνούν, παίκτες δεν υπάρχουν, έτσι επικοινώνησα με τον Γιώργο (σ.σ. τον Γιακουμίδη) για να έρθουμε ξανά σε επαφή. Δεν εκτίθεται ο Καλαϊτζίδης, αν αυτός ενεργήσει για να ψάξει λύση, δεν είναι κακό. Κι εμείς ψάχναμε στο παρελθόν, όταν ήμασταν στην ΠΑΕ και τελικά βρήκαμε τον Αγγελόπουλο. Αφού ψάχνει, δεν τον κατηγορούμε.

Μου είπε ο κ. Κάλας, ότι δεν δέχεται και ότι θέλει μόνο ‘να φέρετε 450.000 ευρώ’. Βέβαια, όπως βλέπετε, όταν υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες, δεν μπορείς. Παρέλαση δεν θα κάνει. Αν δεν έχεις λεφτά, δεν περπατά. Τα χρόνια άλλαξαν, με αλχημείες δεν γίνεται. Δεν κατηγορώ τον Καλαϊτζίδη. Εβαλε λεφτά στην ομάδα. Ο τελευταίος είμαι, που θα τον κατηγορήσει. Εκανα μία πρόταση, οι άνθρωποι δεν θέλουν. Αποσύρθηκε πλέον η πρόταση. Δεν υπάρχει. Κάθε μέρα, που περνά, αν νομίζει ότι θα με βάλει σε τρυπάκι ο Καλαϊτζίδης, είναι γελασμένος. Μπορεί να είναι καλός προπονητής, αλλά εγώ είμαι καλός παράγοντας.

Πάνε να με βάλουν σε τρυπάκι. Δεν μπαίνω σε τέτοιο. Να περάσουν οι μέρες και να μην μπορώ να κάνω ομάδα και να πάμε κατά διαόλου; Αν περιμένει να πεθάνουν οι παίκτες όλοι και να αναστήσω κάποιους, δεν γίνεται, δεν κάνουμε τίποτα… Ο κ. Κάλας μου είπε πολλά, δεν εκθέτω όμως ανθρώπους, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι. Μόνο μεταγραφές και προπονητή να κάνει, ιματισμό, θέλει μετρητά 350.000 ευρώ και 450.000 το χρέος, είναι πολλά. Τι κακό είπα; Εξι μήνες να το κάνουμε. Δεν δέχθηκαν, αλλά είναι δικαίωμα τους. Δεν θα του πω τι θα κάνει. Δική τους είναι η ομάδα, άλλωστε. Δικαίωμα του είναι. Εδωσα 35.000 ευρώ, αντί για 50.000. Δεν κρύβω απολύτως τίποτα. Τη διαφορά την έδωσα, αλλά υπάρχει λόγος. Αν βρει τρόπο ο Καλαϊτζίδης, θα του δώσω χορηγία, μεγαλύτερη από αυτή του Ηρακλή. Γιατί εγώ Απόλλων είμαι, δεν αλλάζει τίποτα. Δεν είμαι εναντίον του. Πέρσι, πήγα μόνος μου και του έδωσα λεφτά. Δεν μου ζήτησε. Δεν μου χτύπησε την πόρτα. Εγώ πήγα κι έμεινε άφωνος. Πάλι θα του δώσω, κι άλλος να αναλάβει. Στον Πανιώνιο έδωσα χθες 220.000 ευρώ. Γιατί να τα πάρει ο Πανιώνιος και όχι η Καλαμαριά;».

Last modified onΤετάρτη, 08 Αύγουστος 2018 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep