«Τη σημαία του στον τάφο μου»

Ο Τάκης Μπαλτίδης μίλησε ξανά για τον Απόλλωνα Πόντου και για τη χορηγία του στον Ηρακλή.

[googlead][/googlead]

«Πώς να αγοράσω κάτι που δεν πουλιέται;» ήταν η απάντηση του Τάκη Μπαλτίδη στην ερώτηση για τον λόγο που δεν προχώρησε η εμπλοκή του στον Απόλλωνα Πόντου. Ο επιχειρηματίας μίλησε ακόμα για τη συμφωνία του με τον Ηρακλή, αλλά και για την ομάδα της Καλαμαριάς τη σημαία της οποίας «θα βάλω στον τάφο μου επάνω». Αναλυτικά:

Για τον Απόλλωνα:
«Είμαστε οικογενειακά Απόλλων και για τον Απόλλων θα κάνω τα πάντα. Και από την ώρα που κάνω τα πάντα ποτέ δεν θα πτωχεύσει. Τη σημαία του θα βάλω στον τάφο μου επάνω. Να ξέρετε επίσης πως δεν θα πω καμιά κακή κουβέντα για όποιον έβαλε λεφτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς να εξαιρείται ο Καλαϊτζίδης. Στον ερασιτέχνη πλήρωσα ήδη 24.000 και ετοιμάζω μελέτες για σκέπαστρο και πολλά ακόμα. Στον ερασιτέχνη θα πάρουμε τίτλο».

Τη χορηγία του στον Ηρακλή:
«Είπε κανείς στον Μελισσανίδη γιατί δίνει χορηγίες σε άλλες ομάδες; Τα παιδιά στον Ηρακλή είναι τσακάλια, τα παραδέχτηκα. Έχω μια επιχείρηση και συμφώνησα με Πανιώνιο, ΟΦΗ, ΠΑΣ, μπάσκετ του Άρη. Τώρα συμφώνησα και με τον Ηρακλή. Είναι δουλειά, άλλο ο Απόλλων»

Τον Μυροφορίδη:
«Έξι ομάδες κυνηγούσαν τον Μυροφορίδη και του έκαναν τόσα ραντεβού, μόνο εγώ τον έκλεισα. Ξέρεις τι μου είπε; Μαζί σου πάω στον θάνατο. Πίστευε ότι μαζί θα αναβάζαμε την ομάδα στην Α’ εθνική».

Γιατί χάλασε η δουλειά με τον Απόλλωνα:
«Μιλούσα με τον Γιώργο Γιακουμίδη και συμφωνήσαμε. Και είπα πως αν δεν πληρωθούν τα χρέη, η ομάδα θα πέσει. Έκανα πρόταση αλλά ο Κάλας γύρισε την πλάκα γιατί προφανώς κάτι του είπε ο αδερφός του και χάλασε η δουλειά. Oι μετοχές του Απόλλωνα δεν μεταβιβάζονται. Για τρία χρόνια δεν μπορεί να γίνει αυτό. Πως να αγοράσω κάτι που δεν πουλιέται;

Ο Καλαϊτζίδης θέλει να πουλήσει το χρέος και τα ντουβάρια. Αν συνεχίσει, όμως, σας λέω πως θέλω να βάλω και πάλι χορηγία. Ο Κάλας μου είπε ξεκάθαρα όπως και στον Νεράτζη πως μέχρι την Παρασκευή θα πάει τις μετοχές στον Περσίδη και αυτός στον δήμαρχο. Ο Κάλας, όμως, δεν ήθελε συμπαίκτη, αλλά κάποιον να βάλει όλα τα λεφτά. Αυτό δεν το ήθελα. Και απέσυρα την πρόταση όταν είπε ο γιος του ότι έρχονται οι στοιχηματζήδες».

Last modified onΠέμπτη, 02 Αύγουστος 2018 15:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep