«Δεν θα πάθει τίποτα ο Απόλλων»

Ο Τάκης Μπαλτίδης μίλησε για τις εξελίξεις στον Απόλλωνα Πόντου και για τον Παύλο Μυροφορίδη.

Στον «FAIR PLAY FM 96,1» φιλοξενήθηκε ο Τάκης Μπαλτίδης, ο οποίος σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στον Απόλλωνα Πόντου και τη φημολογούμενη συμφωνία του Παύλου Μυροφορίδη με τον Ηρακλή.

Αρχικά σχολίασε: «Όλα τα πράγματα είναι υπό αίρεση. Καλά κάνει και μιλάει με Ηρακλή ο Μυροφορίδης, εφόσον ο Απόλλων δεν παίξει Β Εθνική. Εάν παίξει στη Β΄ κατηγορία ο Απόλλων, τότε αλλάζει εντελώς το σκηνικό. Θέλω να πω ότι ο Απόλλων δεν θα πάθει τίποτα όσο εγώ είμαι στα πόδια μου. Εγώ όμως δεν βάζω ούτε ένα ευρώ μετά από αυτά που είπαν οι άνθρωποι του Καλαϊτζίδη.

Πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια θα είναι στην πρώτη εθνική ο Απόλλων, αλλά εάν πέσει Γ΄ εθνική, θα πρέπει να βοηθήσει και την Καλαμαριά. Θα είναι σε δυο ομάδες ο Μυροφορίδης, στον Ηρακλή Β΄ εθνική και στην Καλαμαριά στη Γ΄ κατηγορία. Εγώ μίλησα και συμφώνησα με τον πρόεδρο της Καλαμαριάς για να πάρω την ομάδα και μετά η συμφωνία ακυρώθηκε λόγω της διοίκησης. Εμείς θα πάρουμε την ομάδα ότι και να γίνει. Όπως θα βοηθήσουμε με χορηγία και τον Ηρακλή».

Για τον Απόλλωνα: «Υπάρχει μόνο ο Απόλλων Καλαμαριάς και κανένας Απόλλων Πόντου. Η ομάδα που φτιάξαμε εμείς, η ομάδα της προσφυγιάς είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς. Εγώ πήγα τέσσερις φορές σε αυτή την ομάδα, δεν έχω αφήσει ούτε ένα ευρώ χρέος στην ομάδα. Και το λέω σε όλους αυτούς που κατά καιρούς με κατηγορούν. Η ομάδα είναι η μοίρα της, να περνάει δυσκολίες και να ανταπεξέρχεται».

Last modified onΤετάρτη, 01 Αύγουστος 2018 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep