Με διπλό σχέδιο

Σε αναμονή βρίσκεται η διοίκηση του Απόλλωνα Πόντου, όπως και οι φίλοι της ομάδας. Σε αναμονή βρίσκεται η διοίκηση του Απόλλωνα Πόντου, όπως και οι φίλοι της ομάδας.

Ο Απόλλων Πόντου μπορεί να είναι σε στάση αναμονής για τον τελικό τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Football League, αλλά ετοιμάζεται για όλες τις εκδοχές. 

Η καθυστέρηση των δεδομένων της κατηγορίας μπορεί να μην είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά σίγουρα αυτή τη φορά έχει ξεπεράσει τα όρια ακόμη και της συνηθισμένης οργάνωσης. Βρισκόμαστε στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου και υπάρχει αβεβαιότητα για τις θέσεις ανόδου, για τον αριθμό των κατηγοριών της νέας σεζόν, αλλά και για τα έσοδα που θα υπάρχουν στην κατηγορία.

Ο Απόλλων Πόντου είναι από τις ομάδες που δεν έχουν κινηθεί καθόλου αυτό το καλοκαίρι, αλλά οι άνθρωποί του δεν περιμένουν τις ΕΠΟ, Super League και τον υπουργό Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη για να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις αυτό που κερδίζει είναι η ετοιμότητα και όπως είναι λογικό η διοίκηση αναγκάστηκε να φτιάξει δύο σχέδια και να επιλέξει το κατάλληλο ανάλογα με τα δεδομένα που θα ισχύσουν τη νέα περίοδο.

Αν υπάρξει τελικά Super League 2 από τη σεζόν 2019-20 η ομάδα της Καλαμαριάς θα πρέπει να μπει στο «τρένο» του πρωταθλητισμού ώστε να βρίσκεται στις κορυφαίες θέσες της βαθμολογίας και να παραμείνει σε επαγγελματική κατηγορία. Αν τα δεδομένα μείνουν ως έχουν και υπάρξει μεγαλύτερος περιορισμός στις θέσεις της ανόδου, τότε οι «κοκκινόμαυροι» θα εξετάσουν τις ισορροπίες και δεν αποκλείεται να πάνε σε μια συντηρητική χρονιά χωρίς να ξεχνούν τους στόχους τους και το βαρύ όνομα της ομάδας.

  

Last modified onΤρίτη, 10 Ιούλιος 2018 21:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep