Έμαθε το μάθημά του

Ο Απόλλων Πόντου αναμένεται να προχωρήσει πολύ πιο προσεκτικά στις κινήσεις του από ότι την περσινή σεζόν. Ο Απόλλων Πόντου αναμένεται να προχωρήσει πολύ πιο προσεκτικά στις κινήσεις του από ότι την περσινή σεζόν.

Στον Απόλλωνα Πόντου διδάχθηκαν από τα λάθη τους και περιμένουν τα δεδομένα του πρωταθλήματος της Football League για να κάνουν το σχεδιασμό τους. 

Μπορεί διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Πόντου να είχαν εμπειρίες από το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, αλλά για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε πως δεν υπάρχει «συνταγή» για τη Β' Εθνική. Η ομάδα της Καλαμαριάς πάτησε καλύτερα στον δεύτερο γύρο, είδε τις διαφορές στα σχέδια με την πράξη και τώρα αναμένεται να δώσει συνέχεια σε αυτή την πορεία με διατήρηση ενός αρκετά μεγάλου κομματιού του ρόστερ. 

Βασικό στοιχείο, βέβαια, για να μπουν στην αφετηρία, τόσο οι ανανεώσεις, όσο και οι συζητήσεις για νέες συνεργασίες είναι η κατάσταση που θα ισχύσει στο πρωτάθλημα της Football League, αν και πιστεύουν πως τα δεδομένα θα είναι αυτά που προβλέπει η προκήρυξη, δηλαδή 16 ομάδες στην πρώτη και 16 στην δεύτερη κατηγορία.

Πάντως, μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα που θα οριστικοποιηθεί αυτό, θα υπάρχουν μόνο θεωρητικές συζητήσεις, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν με την επικύρωση του σχεδίου που θα ισχύσει.

[googlead][/googlead]  

Last modified onΤρίτη, 19 Ιούνιος 2018 18:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep