Διαφορετικός δρόμος

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Πόντου θα γνωρίζουν μέσα σε αυτή την εβδομάδα πως θα κινηθεί η ομάδα αυτό το καλοκαίρι. Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Πόντου θα γνωρίζουν μέσα σε αυτή την εβδομάδα πως θα κινηθεί η ομάδα αυτό το καλοκαίρι.

Η πρώτη χρονιά του Απόλλωνα Πόντου στην Football League με αυτό το διοικητικό σχήμα και το τεχνικό επιτελείο «δίδαξε» πολλά στους ανθρώπους της ομάδας. 

Ιδιαίτερο μάθημα σε όλα τα επίπεδα ήταν η πρώτη χρονιά στην Football League για τον Απόλλωνα Πόντου που ξεκίνησε με θέληση να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά έχασε από τις πρώτες αγωνιστικές πολύτιμο έδαφος που του κόστισε στη συνέχεια. Η σεζόν εξελίχθηκε σε μια ψυχοφθόρα διαδικασία, τόσο με τις καταγγελίες του προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, όσο και με την επιλογή της διοίκησης να διαλέξει τον δρόμο της ασφάλισης για τραυματισμούς στο ΙΚΑ για τους ποδοσφαιριστές.

Οι δύο υποθέσεις κόστισαν αρκετά στην ομάδα και την έβγαλαν από τα «νερά» της πολλές φορές μέσα στη σεζόν. Αυτό πλέον ανήκει στο παρελθόν και στις αρχικές συζητήσεις που έχουν γίνει σε υψηλό επίπεδο έχει τεθεί το θέμα της φιλοσοφίας που πρέπει να ακολουθήσουν αυτή τη χρονιά τόσο στο θέμα της στελέχωσης του ρόστερ, όσο και τους ρόλους που θα υπάρχουν στην ομάδα για να λειτουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερα. 

Βέβαια, αυτή η εβδομάδα αναμένεται να είναι κρίσιμη, αφού όλοι περιμένουν πως θα ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα για την αναδιάρθρωση, όσο και για το τι θα ισχύσει για τις ημερομηνίες και την έναρξη του Κυπέλλου Ελλάδος, η οποία ουσιαστικά καθορίζει και τις ημερομηνίες που θα πρέπει να είναι έτοιμη η ομάδα αγωνιστικά.

[googlead][/googlead]  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep