Χάνουν το τελευταίο ματς

Ο Απόλλων Πόντου θα ταξιδέψει χωρίς του Γεωργιάδη - Βεργώνη για το τελευταίου του ματς στο γήπεδο στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, με τον Καραϊσκάκη, στην Άρτα. Ο Απόλλων Πόντου θα ταξιδέψει χωρίς του Γεωργιάδη - Βεργώνη για το τελευταίου του ματς στο γήπεδο στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, με τον Καραϊσκάκη, στην Άρτα.

Βεργώνης και Γεωργιάδης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Πάντου με τον Καραϊσκάκη Άρτας την Κυριακή (20/5 – 17:00).

[googlead][/googlead]
Χωρίς τους τιμωρημένους Αλέξανδρο Βεργώνη και Νίκο Γεωργιάδη θα ταξιδέψει ο Απόλλων Πόντου στην Άρτα για την αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη (Κυριακή 20/5 – 17:00) που είναι και η τελευταία για τη φετινή σεζόν για την ομάδα της Καλαμαριάς.

Το κλείσιμο της χρονιάς θα γίνει μια εβδομάδα νωρίτερα για την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αφού για την 34η αγωνιστική ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Football League.

Η εκτός έδρας νίκη είναι ένας από τους στόχους του τεχνικού επιτελείου ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά και παράλληλα να σιγουρέψει την 7η θέση της βαθμολογίας στην τελική κατάταξη. Άλλωστε μέχρι τώρα μετρά μόλις έξι νίκες μακριά από το γήπεδο του, με τη μία να είναι άνευ αγώνα με τον Αχαρναϊκό και οι υπόλοιπες με ομάδες που είναι κάτω από την 10η θέση της βαθμολογίας στο φετινό πρωτάθλημα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep