«Ψηλά το αγωνιστικό επίπεδο»

Ο Κώστας Γεωργιάδης για τη νίκη του Απόλλωνα Πόντου απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας.

[googlead][/googlead]

Ο Κώστας Γεωργιάδης εξασφάλισε άδεια από την Κατερίνη όπου βρισκόταν για τη β' φάση του διπλώματος UEFA A' και βρέθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Πόντου κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα της Καλαμαριάς νίκησε 1-0 και ο Γεωργιάδης είπε:

«Επιστρέψαμε στις νίκες μετά από άτυχα αποτελέσματα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι μια δύσκολη περίοδος αυτή. Είναι σημαντικό το ότι βρήκαμε κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μετά από άτυχα αποτελέσματα και βέβαια να καταλάβουμε ότι πέρα από το στόχο που δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε, υπάρχει και ο μεγάλος στόχος του να διεκδικείς τη νίκη και αυτόν τον έχουμε ξεχάσει κάποιες αγωνιστικές.

Με αυτό το στόχο μπήκαμε στον αγώνα και καταφέραμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο, να φτάσουμε σε πολλές φάσεις εκτέλεσης. Φτάσαμε όμως στα τελευταία λεπτά και όταν το παιχνίδι είναι στο 1-0, παραμένει ρευστό και δίνει ελπίδες στον αντίπαλο για να διεκδικήσει κάτι από το ματς.

Αν τελειώναμε τις φάσεις, θα είχε τελειώσει πιο νωρίς και το παιχνίδι. Μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας, γιατί κρατούν ψηλά το αγωνιστικό τους επίπεδο και θα πρέπει να κλείσουμε με μια ακόμη νίκη απέναντι στον Καραϊσκάκη».

Last modified onΤετάρτη, 16 Μάιος 2018 23:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep