«Δεν υπάρχει λόγος να μείνουμε»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου μίλησε ακόμη και για σκέψεις αποχώρησης από το ποδόσφαιρο. Ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου μίλησε ακόμη και για σκέψεις αποχώρησης από το ποδόσφαιρο.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έθεσε το ερώτημα αν αξίζει να παραμείνει κάποιος στο ποδόσφαιρο.

Έξαλλος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ και αποκάλυψε πως με όσα έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες δεν ξέρει αν αξίζει τον κόπο να μένει κανείς στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα είπε πως πρέπει να το εξετάσουν πλέον σοβαρά.

«Γνωρίσαμε νέους κανονισμούς. Ενώ υπάρχει δυνατότητα να αφήσει πλεονέκτημα δεν το κάνει και δίνει πέναλτι ενώ ο τερματοφύλακας βρίσκει πρώτος την μπάλα και πέφτει ο αντίπαλος πάνω του. Για ποιον αγώνα να μιλήσω; Ο άνθρωπος που πρέπει να απονείμει δικαιοσύνη καθορίζει το αποτέλεσμα. Τι να πεις. Στον οποίο ο Απόλλων ήταν η ομάδα που όρισε τις τύχες του αγώνα.

Μπαίνει ένα δίλημμα πλέον. Αξίζει τον κόπο να είσαι στο ποδόσφαιρο; Με αυτό που έγινε έντονα το τελευταίο δεκαήμερο, πρέπει να επανεξετάσουμε την περίπτωση γιατί να είμαστε εδώ και πόσο ωφέλιμοι είμαστε εδώ. Αν έχεις τη δυνατότητα να μην είσαι δε βλέπω το λόγο να είσαι».

1 comment

  • Novocaine
    Novocaine Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 11:17 Comment Link

    Χωρίς να μπω καν στην ουσία του θέματος, μένω μόνο στα λεγόμενα του Καλαϊτζίδη: Η έκφραση ..."Ενώ υπάρχει δυνατότητα να αφήσει πλεονέκτημα..." ..σημαίνει ότι ο διαιτητής αν θέλει το δίνει, αν δεν θέλει δεν το δίνει. Προς τι οι διαμαρτυρίες από έναν προπονητή που θυμήθηκε να κάνει δύο αλλαγές από το 87 και μετά, λες και το παιχνίδι θα πήγαινε παράταση;

    Εξάλλου, υπάρχει βιντεάκι από την πλευρά των φιλάθλων του Απόλλωνα Πόντου που, και στη φάση της αποβολής και στη φάση του πέναλτι δείχνουν να συμφωνούν με τον διαιτητή. Στη δε αποβολή, βάλλουν κατά του παίκτη τους.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep