«Ποδοσφαιρικό... κακούργημα»

Οι φωνές του Απόλλωνα Πόντου και η γηραιότερη ενδεκάδα.

Το αήττητο σερί του Απόλλωνα Πόντου σταμάτησε στα 12 ματς. Οι «κοκκινόμαυροι», όμως ακόμα πνέουν μένεα κατά του Πουλημά (Κέρκυρας). Όπως υποστηρίζουν στην Καλαμαριά, άφησε ατιμώρητο το αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων και μετά την ισοφάριση έδωσε ανάποδα φάουλ σε σκληρό μαρκάρισμα στον Καλογέρη, όπου - όπως λένε - έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας.

Χαρακτηριστική η αναφορά στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, όπου μεταξύ άλλων σημειώνεται:

«Ποδοσφαιρικό «κακούργημα» συντελέστηκε στην Δράμα, αφού επινοήθηκαν οι συνθήκες ώστε να επικρατήσει ένα ποδόσφαιρο που παίζονταν πριν πενήντα χρόνια. Για την ακρίβεια ο Απόλλων, αν και έφτασε σε αγωνιστικά επίπεδα που δεν υπάρχουν στην χώρα μας, τελικά ηττήθηκε με 3-1 από την γηπεδούχο Δόξα η οποία είχε βρει τους… μηχανισμούς να αντιτάξει το αντιαθλητικό παιγνίδι, με τρόπο ανώδυνο για αυτήν.

Στον αντίποδα ο Απόλλων, ούτε μπορούσε, ούτε ήθελε να επιδοθεί σε ένα τέτοιο ποδόσφαιρο, που έχει σβήσει διά παντός στις προηγμένες χώρες. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Δράμας παρακολουθούσε την ομάδα μας να «κεντάει» στο χορτάρι και οι γηπεδούχοι απλώς επιδίδονταν σε αντιαθλητικά μαρκαρίσματα… όποτε προλάβαιναν. Στην επανάληψη οι παίκτες της Δόξας επιστράτευσαν ακόμα περισσότερο μεθόδους… άλλων αθλημάτων κι αφού δεν είχαν επιπτώσεις τις κλιμάκωναν».

Η γηραιότερη ενδεκάδα

Στο παιχνίδι στη Δράμα, πάντως, ο Απόλλων κατέγραψε ένα ρεκόρ, όπως σημειώνει το «soccerbase.gr». Παρέταξε ενδεκάδα με μέσο όρο ηλικίας 33 χρόνια και 44 ημέρες, τον μεγαλύτερο από κάθε άλλη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Σημειώνεται ότι για 3η φορά βρέθηκε στο αρχικό σχήμα ο Λεωνίδας Κυβελίδης. Τις δύο προηγούμενες φορές που είχε πάρει φανέλα βασικού, είχε σκοράρει.

33 ετών και 44 ημερών! Σπάνιο αυτό που έκανε σήμερα ο Απόλλων Καλαμαριάς στη Δράμα. Ο μέσος όρος ηλικίας της ενδεκάδας του ήταν μεγαλύτερος από τα 33 χρόνια!

Last modified onΠέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 16:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep