Ντέρμπι αποδείξεων

Σημαντικό είναι το εντός έδρας ματς με τον Άρη για τον Απόλλωνα Πόντου. Σημαντικό είναι το εντός έδρας ματς με τον Άρη για τον Απόλλωνα Πόντου.

Ο Απόλλων Πόντου αναζητά απέναντι στον Άρη την εμφάνιση και το αποτέλεσμα που θα του δώσει την ηθική δικαίωση.

Η αναμέτρηση με τον Άρη έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία για την ομάδα του Απόλλωνα Πόντου που ξεκίνησε με διαφορετικές βλέψεις το πρωτάθλημα της Football League και βρίσκεται πολύ μακριά από τους στόχους που είχε θέσει.
Η σειρά των αγώνων με τις τρεις ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας αποτελεί ένα «εσωτερικό στοίχημα» για την ομάδα της Καλαμαριάς, αφού θέλει να αποδείξει πως οι στόχοι της χάθηκαν στις λεπτομέρειες και μπορεί να κοιτάξει όλες τις ομάδες στα μάτια.

Το ξεκίνημα έγινε με την λευκή ισοπαλία στην Πάτρα απέναντι στην Παναχαϊκή και τώρα μπροστά υπάρχει το παιχνίδι με τον Άρη. Εκτός από την σημασία που έχει η αναμέτρηση για το εσωτερικό της Θεσσαλονίκης, μπορεί η όποια συγκομιδή να αποτελέσει και ουσιαστικά εφόδιο για να τελειώσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας άλλωστε κάνει παράλληλα τα σχέδια και τις «μετρήσεις» του για τη νέα σεζόν και αυτή η σειρά των αναμετρήσεων με τον Άρη εντός, την Δόξα Δράμας εκτός και τον ΟΦΗ εντός είναι σημαντικά ακόμη και για τις ισορροπίες της κορυφής.
Μοναδική απουσία για τον αγώνα με τον Άρη είναι ο τιμωρημένος Δημήτρης Σαμαράς.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep