Ο φροντιστής που κάνει τη διαφορά!

Ο φροντιστής Σάκης Μούκος ανάμεσα στον γυμναστή Χρήστο Καλαμαρά και τον φυσικοθεραπευτή Παναγιώτη Καρβουνίδης Ο φροντιστής Σάκης Μούκος ανάμεσα στον γυμναστή Χρήστο Καλαμαρά και τον φυσικοθεραπευτή Παναγιώτη Καρβουνίδης

Ο φροντιστής Σάκης Μούκος αφήνει πίσω του καθαρά αποδυτήρια και στα εκτός έδρας παιχνίδια τού Απόλλωνα Πόντου

[googlead][/googlead]

Ηταν Αύγουστος του 2017, όταν ο Απόλλων Πόντου υποδέχτηκε την Φλαμουρτάρι σε φιλικό παιχνίδι και αντίκρισε στο φινάλε μία ασυνήθιστη εικόνα: αντί για... βομβαρδισμένο τοπίο, τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων σχεδόν άστραπταν από καθαριότητα.

Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της είχε εκθειάσει τότε την αλβανική ομάδα, αλλά δεν περιορίστηκε μόνο εκεί. Αρχισε να μιμείται αυτή την αξιέπαινη τακτική που προάγει τον πολιτισμό. Σε αυτή την προσπάθεια κάνει τη διαφορά ο φροντιστής Σάκης Μούκος. Κουβαλάει μαζί του σκούπα και φαράσι στα εκτός έδρας παιχνίδια (από αυτά που «σπάνε» για εξοικονόμηση χώρου) και μετά την έξοδο των ποδοσφαιριστών από τα αποδυτήρια αναλαμβάνει δράση.

Είναι ενδεικτικό ότι μετά το παιχνίδι με τον ΑΟΤ το τμήμα καθαριότητας του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων απέστειλε ευχαριστήριο μήνυμα στην ΠΑΕ Απόλλων Πόντου.

Μάλιστα, σε αυτή την προσπάθεια συνεπίκουρος είναι και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. «Τι κάνετε εκεί κόουτς;» είχε ρωτήσει μία φορά ένας αστυνομικός τον Καλαϊτζίδη βλέποντας τον να έχει τη σκούπα ανά χείρας. «Τι κάνω; Καθαρίζω. Ντροπή είναι;» διερωτήθηκε ο προπονητής.

Last modified onΤετάρτη, 18 Απρίλιος 2018 13:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep