«Δίκαιος ο βαθμός»

Ο Κώστας Γεωργιάδης χαρακτήρισε δίκαια την ισοπαλία ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Απόλλων Πόντου. Ο Κώστας Γεωργιάδης χαρακτήρισε δίκαια την ισοπαλία ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Απόλλων Πόντου.

Ο Κώστας Γεωργιάδης είπε πως η ισοπαλία ήταν το «σωστό» αποτέλεσμα σύμφωνα με την εικόνα της αναμέτρησης του Απόλλωνα Πόντου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

[googlead][/googlead]

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες σύμφωνα με τον βοηθό προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, Κώστα Γεωργιάδη και ο βαθμός είναι δίκαιος και για τους δύο. Οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου μετά την λευκή ισοπαλία με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

«Ξέραμε ότι είχαμε απέναντι μας μια καλή ομάδα με πολλούς νεαρούς παίκτες που έχουν να προσφέρουν πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και με τον κόσμο της να αποτελεί μια από τις πιο δυνατές έδρες στο πρωτάθλημα.

Σε δυο μέρη ήταν χωρισμένο το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή, αλλά δεν είχαμε καμία τελική. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν διαφορετικά με την Παναχαϊκή να μας πίεζει για κάποιο γκολ όμως και εμείς να έχουμε την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα με τον Χασομέρη. Εκτιμώ πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Παναχαϊκής για την φιλοξενία που είχαμε και το επίπεδο ανθρώπων που συναντήσαμε».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep