«Ολοκληρωμένη εμφάνιση»

Η άποψη του Κώστα Γεωργιάδη για την εμφάνιση του Απόλλωνα Πόντου στο 4-0 επί της Σπάρτης.

Ως την πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση του Απόλλωνα Πόντου στο πρωτάθλημα χαρακτήρισε αυτή κόντρα στην Σπάρτη ο συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Ο Γεωργιάδης στάθηκε στη δουλειά που έγινε στο διάστημα των δύο εβδομάδων, που η ομάδα πήρε δύο νίκες άνευ αγώνων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Γεωργιάδης μετά το επιβλητικό 4-0 απέναντι στη Σπάρτη:

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, που στη βαθμολογία βρισκόμασταν στην  ίδια θέση, είχαμε την ίδια συγκομιδή και μέσα σε έναν καταπληκτικό χώρο που δυστυχώς σπανίζει στα γήπεδα της Β’ Εθνικής. Κάναμε μία ολοκληρωμένη εμφάνιση, νομίζω την καλύτερή μας διαχρονικά σε μέγεθος του χρόνου. Είχαμε καλή παρουσία, είχαμε απόλυτη κυριαρχία , πετύχαμε τέρματα που ήταν και όμορφα και ήμασταν ουσιαστικοί.

Σε δύο εβδομάδες είχαμε δύο αποτελέσματα άνευ αγώνων και πολλοί θα πίστεψαν ότι ήμασταν εκτός αγωνιστικού ρυθμού. Ο Απόλλων δούλεψε πολύ στις εβδομάδες αυτές, εντοπίσαμε λάθη, τα οποία είχαν γίνει και τα αποδεχτήκαμε,  και μπήκαμε στη διαδικασία να διορθώσουμε την εικόνα μας. Νομίζω ότι η ομάδα παρουσιάστηκε πάρα πολύ καλή και έχουμε σε δύο ημέρες έναν πολύ σημαντικό αγώνα με τον Πανσερραϊκό, όπου με νίκη θα μας απομακρύνει πάρα πολύ από τις θέσεις, που οι ομάδες αγωνιούν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Όπως είπα και πριν λίγες εβδομάδες, ο Απόλλων είναι υποχρεωμένος και σαν ομάδα και σαν ιστορία και για τον κόσμος μας, αλλά κυρίως τους εαυτούς μας να παίζει σε κάθε αγώνα στο 110% και να διεκδικεί τη νίκη για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στο πρωτάθλημα της Football League.

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τέτοιες διαιτησίες, που μοιράζουν το καρπούζι χωρίς να έχουν  κάτι πονηρό στις αποφάσεις τους. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, τους ανθρώπους της Σπάρτης και την επόμενη φορά θα ανταποδώσουμε και εμείς».

Ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης δήλωσε:

«Σήμερα παίζαμε με μία καλή ομάδα, ήμασταν προετοιμασμένοι για τον αντίπαλο αυτό. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο και μετά έγιναν όλα πιο εύκολα για εμάς. Το ελέγξαμε απόλυτα και έτσι ήρθε η εύκολη νίκη. Καλή συνέχεια. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και για να έχει αξία αυτή η νίκη πρέπει να  κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΚυριακή, 04 Μάρτιος 2018 17:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep