«Δεν έχουμε στήριξη»

Για την προσπάθεια που γίνεται στον Απόλλωνα εδώ και 16 μήνες και δεν βρίσκει την ανταπόκριση του κόσμου μίλησε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο τεχνικός των Ποντίων τόνισε ότι η ομάδα του βρισκόταν στα όρια της διάλυσης πριν 16 μήνες και πλέον προσπαθεί να ανασυνταχθεί. Υπογράμμισε ότι ο στόχος της παραμονής είναι «δικό μας δημιούργημα» και «τσαλακώνουμε το ποδοσφαιρικό μας παρελθόν». Για την ισοπαλία (0-0) με την ΑΕ Καραϊσκάκης δήλωσε πως ο κακός αγωνιστικός χώρος ήταν ανασταλτικός παράγοντας για τον Απόλλωνα Πόντου στη δημιουργία τελικών φάσεων.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα καλό επίπεδο προσπάθειας από τους ποδοσφαιριστές μου, οι γηπεδικές συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να βγάλουμε περισσότερες συνεργασίες και εκτιμώ ότι είναι ο λόγος που δεν φθάσαμε σε πολλές φάσεις εκτέλεσης. Είναι σημαντικό να φύγουμε από τη θέση που βρισκόμαστε, γιατί μπαίνουμε σε ένα γκρουπ ομάδων που διεκδικούν την παραμονή και για εμάς δεν ήταν ποτέ ο στόχος. Είναι δικό μας δημιούργημα αυτό και με την αγωνιστική μας παρουσία θα προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε από αυτό, το σίγουρο είναι πως τα περισσότερα στελέχη μας ανήκουν σε άλλο επίπεδο. Οι παραλείψεις μας έφεραν εδώ, καλούμαστε να το ξεπεράσουμε για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε καλύτερη προοπτική για αυτή την ομάδα».

Για την αντίδραση των φιλάθλων μετά το ματς:

«Να θυμίσω σε όλους ότι πριν από 16 μήνες η ομάδα ήταν στα όρια της διάλυσης, κάνουμε μια προσπάθεια όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε μια προοπτική. Μέχρι στιγμής δεν έχει στηριχθεί η προσπάθεια. Δεν έρχομαι να πω ότι δεν το επιθυμούν οι φίλοι του Απόλλωνα. Απλά η προσπάθεια δεν έχει στηριχτεί, αρκεί να ρίξει μια ματιά στην προσέλευση του κόσμου, στα διαρκείας και να επιβεβαιωθεί αυτό που καταθέτω. Δεν μπορούμε να προσπεράσουμε αυτό που αισθάνεται ο κόσμος. Εμείς πιστεύω αισθανόμαστε χειρότερα από αυτόν. Ο κόσμος το ζει μια ώρα τη μέρα ή μια φορά, δύο φορές την εβδομάδα, εμείς το ζούμε καθημερινά. Για εμάς είναι μόνιμα ψυχοπνευματικά, στην ψυχή μας και στο μυαλό μας. Άρα δεν μπορεί ο κόσμος να νομίζει ότι για εμάς είναι πιο ευχάριστα. Μπορώ να πω ότι είναι πολύ δυσκολότερο. Και ιδίως για τα παιδιά που έχουν ένα παρελθόν αξιομνημόνευτο. Όλοι μας τσαλακώνουμε το ποδοσφαιρικό μας παρελθόν. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ευκαιρίες σε συνεχή βάση. Προσπαθούμε να έχουμε μια μόνιμη κατάσταση δημιουργίας φάσεων μέσα από μια μέθοδο που εμείς επιλέγουμε».

πηγή: metrosport.gr

Last modified onΚυριακή, 11 Φεβρουάριος 2018 19:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep