Χειρουργείο ο Βεργώνης

Ο Αλεξανδρός Βεργώνης υποβλήθηκε σε μηνισκεκτομή και υπολογίζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε 20 με 30 μέρες - θέμα χρόνου η απόκτηση του Αλέξανδρου Τσεμπερίδη.

[googlead][/googlead]

Υστερα από συντηρητική θεραπεία εβδομάδων ο Αλέξανδρος Βεργώνης αποφάσισε εν τέλει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να επιλύσει το πρόβλημα στο δεξί γόνατο.

Ο 32χρονος κεντρικός μέσος του Απόλλωνα Πόντου πονούσε πολύ, μετά το ματς με τον Αρη και την Πέμπτη 11/1 υποβλήθηκε σε μηνισκεκτομή.

Το παρήγορο της ιστορίας είναι ότι δεν «ανακαλύφθηκε» κάποιο άλλο πρόβλημα στο γόνατο (στο ίδιο είχε υποστεί παλαιότερα ρήξη χιαστών), οπότε εκτιμάται ότι θα επανέλθει στη δράση σε 20 με 30 μέρες. Το ακριβές διάστημα θα καθοριστεί από την αντίδραση του χόνδρου.

Για το θέμα του Βεργώνη ενημέρωσε και η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου:

«Με επιτυχία υποβλήθηκε σήμερα σε μηνισκεκτομή ο ποδοσφαιριστής μας Αλέξανδρος Βεργώνης, καθώς οι ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο συνέχιζαν να τον ταλαιπωρούν παρά την συντηρητική θεραπεία.

Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα υγιής και δυνατός στην ενεργό δράση με την ομάδα μας».

Από κει και πέρα θέμα χρόνου θεωρείται η ανακοίνωση της μεταγραφής του 31χρονου Αλέξανδρου Τσεμπερίδη ο οποίος παρεμπιπτόντως αγωνίζεται και στην ίδια θέση με τον συνονόματό του Βεργώνη και έχει πολυετή πείρα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep