Στο… κάδρο ο Ολαϊτάν

Ένα ποδοσφαιρικό «παιδί» του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, τον Μαϊκλ Ολαϊτάν έχει στην μεταγραφική του λίστα ο Απόλλων Πόντου. 

[googlead][/googlead]

Μια γνώριμη λύση στο ελληνικό κοινό εξετάζει για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής ο Απόλλων Πόντου. Ο λόγος για τον Μαϊκλ Ολαϊτάν, το όνομα του οποίου βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα των «Πόντιων». Ωστόσο πρόκειται για μια περίπτωση που μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί καθώς ο 25χρονος Νιγηριανός, προς το παρόν, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Σαρτμέντια της Γεωργίας. 

Ο Ολαϊτάν αποτελεί ποδοσφαιρικό «παιδί» του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, καθώς την διετία 2011-13, ο νυν τεχνικός του Απόλλωνα είχε αναδείξει το ταλέντο του κατά την διάρκεια της κοινής τους θητείας στη Βέροια.

Οι εμφανίσεις του Αφρικανού επιθετικού με τη «Βασίλισσα του Βορρά» αποτέλεσαν… διαβατήριο για την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Εντός συνόρων ακολούθησαν Εργοτέλης και Πανιώνιος, ενώ ενδιάμεσα είχε αγωνιστεί σε Τβέντε και Κορτράικ, πριν «μετακομίσει» το περασμένο καλοκαίρι στην Σαρτμέντια. 

Στον αγωνιστικό τομέα η προπόνηση της Τρίτης (09/01) για τους Πόντιους διεξήχθη χωρίς προβλήματα, με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να μην ανεβάζει τους ρυθμούς εν όψει Δόξας Δράμας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 01:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep