Αριστερό μπακ η φανέλα με το 9!

Ο Παναγιώτης Συμελίδης, το "πολυεργαλείο" του Απόλλωνα Πόντου, είναι η εναλλακτική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

[googlead][/googlead]

Οι δύο πρώτες επιλογές του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για τη θέση του αριστερού μπακ στον Απόλλωνα Πόντου βρίσκονται στα... πιτς, οπότε είναι πιθανό να επιστρατευτεί ξανά ο Παναγιώτης Συμελίδης.

Ο 25χρονος winger -που έχει το Νο9 στη φανέλα, αλλά δεν παίζει ως σέντερ φορ- χρειάστηκε να οπισθοχωρήσει και στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όταν αντικαταστάθηκε με πρόβλημα τραυματισμού ο Μίλτος Λιόνης.

Ο Φάμπιο που εισήλθε τότε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή αγωνίσυτηκε ως εξτρέμ και ο Συμελίδης, καθ' ότι θεωρείται "πολυεργαλείο", ανέλαβε χρέη αριστερού μπακ (αφού είναι λαβωμένος και ο Δημήτρης Αμαραντίδης).

Μάλιστα, ο δεξιοπόδαρος Συμελίδης καλύπτει τη θέση με ανάποδο πόδι. Και ως winger πάντως πάλι αριστερά παίζει για να συγκλίνει προς τα μέσα και να απειλεί.

Αν, λοιπόν, δεν ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού οι Αμαραντίδης και Λιόνης (μέχρι την Τετάρτη 22/11 περιορίστηκαν σε ατομικτό πρόγραμμα) το "πολυεργαλείο" θα κληθεί να δώσει πάλι τη λύση στον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Αιγινιακό (26/11, 15:00).

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep