«Ψάχνουμε λύσεις»

Το σχόλιο του Εντουάρντο Μπρίτο για το κακό ξεκίνημα του Απόλλωνα Πόντου στο πρωτάθλημα.

[googlead][/googlead]

Τις λύσεις εκείνες που θα βοηθήσουν τον Απόλλωνα Πόντου να κάνει περισσότερες φάσεις και να αναρριχηθεί στη βαθμολογία ψάχνουν παίκτες και τεχνική ηγεσία όπως δήλωσε ο Εντουάρντο Μπρίτο. Ο Βραζιλιάνος μέσος των «κοκκινόμαυρων» φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και ανέφερε σχετικά:

Για το επεισοδιακό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό:

«Σίγουρα ο βαθμός ήταν πολύ χρήσιμος έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Δεν καταλάβαμε πώς δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και πήραμε τελικά την ισοπαλία».

Για το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα του:

«Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις μέσα στην ομάδα, θέλουμε να έχουμε την κατοχή για να κάνουμε περισσότερες φάσεις. Δεν έχουμε κάνει πολλές καθαρές φάσεις, δεν ξεκινήσαμε όπως θέλουμε. Η ομάδα θέλει να είναι ψηλά, θέλει να ανέβει και γι' αυτό δεν είναι καλό το ξεκίνημα, όμως υπάρχει ακόμη δρόμος στο πρωτάθλημα».

Για το πώς θα χαρακτήριζε το φετινό πρωτάθλημα:

«Είμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική, πρέπει να είμαστε κοντά στην κορυφή. Πρέπει να διορθώσουμε τα πράγματα για να παραμείνουμε στην κορυφή».

Για το τι τον κάνει να παραμένει σε υψηλό επίπεδο σε τέτοια ηλικία:

«Αγαπώ αυτό που κάνω και για αυτό συνεχίζω και το κάνω. Πρέπει να είσαι καλά ψυχολογικά, το θέλω ακόμη και βλέπω ότι ακόμη μπορώ να τρέχω. Όταν δεν μπορέσω να τρέχω τότε θα πάω σπίτι μου».

Για τον Ατρόμητο που βρίσκεται στην 1η θέση της Σούπερ Λιγκ:

«Η ομάδα έπρεπε να ανανεωθεί, πήρε παιδιά καινούρια και το χρειαζόταν κάτι τέτοιο. Είναι καλό για το πρωτάθλημα να είναι 1ος ο Ατρόμητος και διασφαλίζει από τώρα σιγά σιγά την συμμετοχή του στα πλέι οφ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 19:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep