Βεργώνης εις διπλούν!

Για δεύτερη φορά στην επαγγελματική του καριέρα ο αμυντικός μέσος του Απόλλωνα Πόντου Αλέξανδρος Βεργώνης πέτυχε δύο γκολ σε ένα παιχνίδι.

[googlead][/googlead]

Υστερα από 5,5 χρόνια ο Αλέξανδρος Βεργώνης ξαναχτύπησε εις διπλούν! Αυτή τη φορά βέβαια τα δύο γκολ του έσωσαν την παρτίδα για τον Απόλλωνα Πόντου στις Σέρρες (12/11, 3-3), ενώ την προηγούμενη είχαν ανοίξει το δρόμο για μία άνετη επικράτηση.

Ηταν 25 Απριλίου 2012, όταν ως παίκτης της Βέροιας σημείωσε τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του στη νίκη 5-0 επί του Πλατανιά για την 27η αγωνιστική της Football League. Εκείνη τη σεζόν μάλιστα πανηγύρισε άνοδο στη Super League.

Και υπάρχουν κοινοί παρανομαστές με την τρέχουσα σεζόν. Προπονητής του ήταν και τότε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ενώ είχε συμπαίκτες (όπως και σήμερα) τους Σαμαρά, Αμαραντίδη, Γεωργιάδη, Καλογέρη, Καπία, Καλί και Καλαϊτζίδη (Γιάννη).

Από κει και πέρα ο Αλέξανδρος Βεργώνης έκανε διπλό στρογγύλεμα στο ματς του Απόλλωνα Πόντου με τον Πανσερραϊκό. Εφτασε τις 90 συμμετοχές στη Football League και τα 10 γκολ.

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep