Το βλέμμα στους τραυματίες

Διαθέσιμες από το e-shop του Απόλλωνα Πόντου οι εμφανίσεις.

[googlead][/googlead]

Στροφή στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σπάρτη έκανε τη Δευτέρα (30/10) ο Απόλλων Πόντου. Οι «κοκκινόμαυροι» πήραν μια αγχώδη νίκη στη Βέροια και πλέον το βλέμμα στρέφεται στους τραυματίες.

Ο Καπίας έγινε αλλαγή λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ο Συμελίδης δέχτηκε χτύπημα στην ποδοκνημική, ενώ ο Καλί που δεν ήταν στη διάθεση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, θα είναι διαθέσιμος για τη 2η στροφή. Οι δύο πρώτοι θα εξεταστούν το απόγευμα της Δευτέρας (30/10) από το ιατρικό επιτελείο, αν και η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία. 

Η ΠΑΕ, τέλος, ενημέρωσε ότι οι εμφανίσεις είναι πλέον διαθέσιμες στο e-shop έπειτα από παραινέσεις των φιλάθλων και ανέφερε:

«Η παραίνεση των φιλάθλων μας να μεριμνήσουμε ώστε να προμηθευθούν φανέλες της ομάδας μας ήταν έντονη και συνεχής και ήδη είναι διαθέσιμες στο e-shop, το οποίο μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας.

Πέρα από την φανέλα την οποία ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ χρησιμοποιεί στους αγώνες, η ΠΑΕ φρόντισε να βρίσκονται προς διάθεση μπλούζες τύπου “polo” και t-short, με χαμηλότερη τιμή».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 15:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep