«Νίκη σε δύσκολη έδρα»

Ο Κώστας Γεωργιάδης ανέφερε ότι η βελτίωση του Απόλλωνα Πόντου στο β' μέρος έφερε το «διπλό» στη Βέροια.

Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Football League ο Απόλλων Πόντου. Η ομάδα της Καλαμαριάς επικράτησε 1-0 της Βέροιας και ρόλο στο «διπλό» έπαιξε η βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο, όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Κώστας Γεωργιάδης.

Ο βοηθός προπονητή του Απόλλωνα ανέφερε: «Ερχόμασταν από ένα αγώνα κυπέλλου και μέσα σε λίγες ημέρες είχαμε να ετοιμαστούμε για να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που ξέραμε ότι θα μας δυσκολέψει, επειδή παίζει με διπλή ζώνη άμυνας.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήσαμε πολλά πράγματα. Στο β’ μέρος βελτιώσαμε την εικόνα μας και δημιουργήσαμε ευκαιρίες που μας έδωσαν το γκολ. Ο πρώτος αγώνας πάντα είναι ο πιο δύσκολος. Πήραμε τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα. Θέλω να ευχηθώ στην Βέροια ότι καλύτερο και να πετύχει τον φετινό της στόχο".

Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Πόντου: «Πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Πάντα το πρώτο εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα, ιδιαίτερα δυνατή όπως η Βέροια, περιμένεις μια φάση για να σκοράρεις. Είχαμε πολύ τύχη και σκοράραμε. Το αποτέλεσμα ήταν ο στόχος μας».

Πηγή: kerkidasport.gr

Last modified onΚυριακή, 29 Οκτώβριος 2017 20:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep