Ούτε ένα ματς ο... Νο1

Ο Τζόναθαν Λόπεθ Ο Τζόναθαν Λόπεθ

Ο πολύπειρος Τζόναθαν Λόπεθ -που αποκτήθηκε για βασικός τερματοφύλακας στον Απόλλωνα Πόντου- δεν έχει παίξει ούτε στο κύπελλο ούτε σε φιλικά.

[googlead][/googlead]

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα του Απόλλωνα Πόντου στην πρεμιέρα της Football League ο Τζόναθαν Λόπεθ δίχως να έχει αγωνιστεί προηγουμένως ούτε σε ένα φιλικό ματς...

Ο Ισπανός τερματούλακας ταλαιπωρήθηκε στη διάρκεια της προετοιμασίας από ένα πρόβλημα στη φτέρνα και ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα να μην πάρει χρόνο συμμετοχής ούτε στο επίσημο ματς παιχνίδι κυπέλλου με τον Αιγινιακό (νίκη 0-1) ούτε στα -ούτως ή άλλως μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού- τεστ προετοιμασίας.

Αντίθετα έπαιξε και στα τέσσερα φιλικά ο Μανώλης Καλογεράκης κόντρα σε Ξάνθη (0-0), Φλαμουρτάρι (νίκη 2-1), Αιγινιακό (νίκη 4-0) και Απόλλωνα Λάρισας (1-1 εκτός έδρας), ενώ υπερασπίστηκε και την εστία του Απόλλωνα στο κύπελλο.

Ο 36χρονος, πάντως, Λόπεθ -που αποκτήθηκε για βασικός- διαθέτει την πείρα για να ανταποκριθεί. Εκτός των άλλων έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και ξέρει τα "θέλω" του κόουτς.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep