«Να μην ξανασυμβεί»

Ο Απόλλων Πόντου θα δουλέψει, ώστε να μην εμφανίσει ξανά πρόσωπο όπως αυτό στο Κύπελλο σύμφωνα με τον Μανώλη Καλογεράκη.

Για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο του Απόλλωνα Πόντου και τον στόχο της ανόδου μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Μανώλης Καλογεράκης. Ο γκολκίπερ των «κοκκινόμαυρων» τόνισε ότι άπαντες θα δουλέψουν για να μην επαναληφθεί εμφάνιση ανάλογη με αυτή απέναντι στον Αιγινιακό και είπε:

«Το θετικό από χθες είναι μόνο οι τρεις βαθμοί. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση που πετύχαμε. Σίγουρα περιμένουμε να δείξουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Ευτυχώς το παιχνίδι έγινε νωρίς και έχουμε να διορθώσουμε πράγματα μέσα στην χρονιά».

Για το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα να δείξει την ποιότητα που διαθέτει:

«Έχει δομηθεί από την προηγούμενη χρονιά για να κάνει πρωταθλητισμό. Θα πηγαίνουμε για τη νίκη σε κάθε ματς. Στα φιλικά δείξαμε μια ετοιμότητα και όσο περνάει ο καιρός με τα συνεχόμενα παιχνίδια, σίγουρα θα βρούμε τον ρυθμό μας και θα βγάλουμε τα πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση».

Για τον βασικό στόχο της ομάδας:

«Η ομάδα πάει να κάνει πρωταθλητισμό. Τα νέα παιδιά που ήρθαν το καλοκαίρι θα βοηθήσουν περισσότερο για να πετύχουμε τον στόχο μας, δηλαδή την άνοδο. Αυτό θα συνδυαστεί με καλό ποδόσφαιρο, όπως δείξαμε στα περισσότερα παιχνίδια μας πέρυσι».

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Αιγίνιο:

«Δεν θέλουμε να μπούμε σε δικαιολογίες. Ο αγωνιστικός χώρος είναι και για τις δυο ομάδες, όπως και οι καιρικές συνθήκες. Μας προβλημάτισε ότι δεν βγάλαμε τα αγωνιστικά στοιχεία που δουλεύουμε στην προπόνηση. Θα μιλήσουμε πάνω σε αυτό και θα δουλέψουμε παραπάνω στην προπόνηση για να μην ξανασυμβεί αυτό. Σαν ομάδα έχουμε πολλές δυνατότητες ακόμα και δεν είναι αυτή η πραγματική εικόνα μας».

Για την καλή απόδοση μόνο στο δεύτερο ημίχρονο:

«Από το πρώτο λεπτό θέλουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να δημιουργούμε ευκαιρίες. Αυτό είναι το πλάνο μας σαν ομάδα και όχι να πηγαίνουμε με μεγάλα γεμίσματα και μονομαχίες, κάτι το οποίο μας αποπροσανατόλισε στο παιχνίδι».

Για τον Μπρίτο:

«Η ομάδα έχει μεγάλο βάθος την φετινή χρονιά. Έχουν έρθει παιδιά που μπορούν να δώσουν ποιότητα. Ο Μπρίτο είναι γνωστός για τις ικανότητές του, με τόσα χρόνια στην Ελλάδα. Μπήκε και βοήθησε κατευθείαν στο παιχνίδι και δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω».

Για τις δυσκολίες που θα συναντήσουν στη Football League:

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Αν ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα σαν ομάδα, εντός και εκτός έδρας».

Για τις ομάδες με τις οποίες θα κοντραριστεί ο Απόλλων Πόντου για την άνοδο:

«Βάσει ονόματος και ιστορίας θα είναι ο ΟΦΗ και ο Άρης. Θα είμαστε και εμείς που θα παλέψουμε για την άνοδο και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Και η Δράμα έχει ενισχυθεί, αλλά πιστεύω πως εμείς οι τρεις ομάδες θα κυνηγήσουμε την θέση».

Για τον στόχο του Κυπέλλου:

«Σίγουρα έχουμε σαν στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εμείς σαν Απόλλων λειτουργούμε σαν μια μεγάλη ομάδα και κυνηγούμε όλους τους στόχους. Θα πηγαίνουμε σε όλα τα ματς για τη νίκη και μας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο για να δείξουμε την ποιότητά μας στις ομάδες από την υψηλότερη κατηγορία».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep