Με Ντούνγκα ο Απόλλων

Ο Απόλλων Πόντου κατέκτησε την πρώτη φιλική νίκη (2-1) απέναντι στη Φλαμουρτάρι.

Το δεύτερο τεστ προετοιμασίας έδωσε την Τετάρτη (23/08) το απόγευμα ο Απόλλων Πόντου. Και εκτός από τα πρώτα γκολ σε φιλική αναμέτρηση ήρθε και η πρώτη νίκη (2-1). Πρωταγωνιστής για τους Πόντιους ο Γιάννης Ντούνγκα που σημείωσε δύο γκολ. Απόντες ήταν οι Γεωργιάδης, Μιλοσάβλιεφ, Μπρίτο, Λόπεθ και Χασομέρης.

Οι «κοκκινόμαυροι» παρουσία περίπου 300 οπαδών στο ξεκίνημα έκαναν κάποια λάθη στα μετόπισθεν, όμως το γεγονός ότι τα πόδια ήταν βαριά δείχνει ότι γίνεται σωστή προετοιμασία. Το σκορ άνοιξε ο Ντούνγκα με πλασέ μετά από ωραία ενέργεια του Ν' Λουντουλού και ο ίδιος στο 42' σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα από μπαλιά του Συμελίδη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 52' με τον Σιντιμπέ και μείωσαν σε 2-1 με κεφαλιά του Μούστα στο 72'.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Καλογεράκης, Αμαραντίδης (82’ Προκοπίου), Κυβελίδης, Καπίας (46’ Σαμαράς), Καλί (70’ Φάμπιο), Βεργώνης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Λιόνης (46’ Γκουγκούδης), Καλαϊτζίδης (46’ Καλογέρης), Ντούνγκα (88’ Δαλιανόπουλος).

ΦΛΑΜΟΥΡΤΑΡΙ: Νούρκοβιτς, Πολοζάνι, Μπιτσάι, Μερσίνι, Σιλιανόφσκι, Σιντιμπέ, Γιούφο, Αλβες, Νεζιράι, Ουσέινι, Μπούσιτς. Έπαιξαν και οι: Σ. Καμαρά, Γιακόβλεβιτς, Χυσένι, Λιτσάι, Μούστα.

Πηγή: metrosport.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 23 Αύγουστος 2017 21:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep