«Χαρούμενος που επέστρεψα»

Ο Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης μιλά για την επιστροφή του στον αγαπημένο του Απόλλωνα Πόντου

Για την επιστροφή του στον Απόλλωνα Πόντου, αυτή τη φορά από άλλο πόστο (αυτό του γενικού αρχηγού της Κ19), μιλά στο «metropolis.gr» ο Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης.

Ο παλαίμαχος, πλέον, άσος, δεν κρύβει το ότι αισθάνεται κάπως περίεργα που θα υπηρετήσει την αγαπημένη του ομάδα, από ένα πόστο διαφοετικό από αυτό του ενεργού ποδοσφαιριστή.

«Είναι λίγο περίεργο που επιστρέφω από ένα άλλο πόστο και όχι ως ποδοσφαιριστής, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι στον Απόλλωνα. Θα συνεργαστώ με τον Φόρη τον Κάκογλου, με τον οποίο υπήρξαμε και συμπαίκτες, με σκοπό να βγουν όσο περισσότερα ταλέντα γίνεται», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Παρμαξίδη, που στην συνέχεια μίλησε για τον τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη. 

«Υπάρχει πολύ καλή σχέση με τον κ. Καλαϊτζίδη, τον γνωρίζω από τη Βέροια. Υπάρχει τρομερή οργάνωση στην ομάδα, επίσης παίζει πολύ καλή μπάλα και ευχαριστιέσαι να την βλέπεις. Πιστεύω πως θα συνεχιστεί και την ερχόμενη σεζόν και η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της και στη Football League».

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΤρίτη, 08 Αύγουστος 2017 10:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep