«Η χρονιά αυτή με πλήγωσε πολύ»

Ο Παναγιώτης Κατσιαρός σκέφτεται να αποχωρήσει από την ενεργό δράση Ο Παναγιώτης Κατσιαρός σκέφτεται να αποχωρήσει από την ενεργό δράση

Πολύ πικρή γεύση άφησε η σεζόν στον Παναγιώτη Κατσιαρό, που σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Για κακή εμπειρία με τον Απόλλωνα 1926 έκανε λόγο ο Παναγιώτης Κατσιαρός, ο οποίος τόνισε ότι η χρονιά που φεύγει, τον πλήγωσε. Ο πολύπειρος αμυντικός μίλησε στο «Metropolis» και σημείωσε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ο Κατσιαρός είπε αναλυτικά: «Η πρώτη σκέψη μου είναι πως δεν θέλω να συνεχίσω, δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, θα δούμε. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο αλλά με οτιδήποτε άλλο έξω από αυτό. Μετά από αυτό που πέρασα φέτος δεν παρακολούθησα τίποτα. Πέρασα πολύ δύσκολη χρονιά, που με πλήγωσε πολύ. Ήταν κακή εμπειρία με τον Απόλλωνα. Από την αρχή δεν πήγε καλά το θέμα και είχαμε αυτή την κατάληξη και αυτό ήταν κάτι που δεν το ήθελα.  Ο ποδοσφαιριστής πλέον δεν κοιτάει πώς θα γίνει καλύτερος και να δουλέψει για την Κυριακή αλλά σκέφτεται το πώς θα πάει στην προπόνηση, πώς θα φάει μετά την προπόνηση. Είναι η οργάνωση που πρέπει να έχει μια επαγγελματική ομάδα, δεν είναι το θέμα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά γενικά στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι καθόλου οργανωμένο».

Last modified onΤετάρτη, 29 Απρίλιος 2015 10:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep