«Ο Απόλλων θα επιστρέψει»

Αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση έγινε στην Καλαμαριά.

Την πρώτη συγκέντρωση μετά την ήττα (2-0) από τον Αγροτικό Αστέρα που σήμανε και τον υποβιβασμό, πραγματοποίησε τη Μεγάλη Τετάρτη ο Απόλλων 1926. Στα αποδυτήρια του γηπέδου βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής, Μάκης Δανδίκας με τους συνεργάτες του, ο γενικός αρχηγός, Γιάννης Τσαρσιταλίδης, οι υπάλληλοι της ΠΑΕ και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Ζαπρόπουλος με τον μεγαλομέτοχο, Βασίλη Ανατολίτη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Απόλλων είναι μεγάλος σύλλογος. Θα συνεχίσει την διαδρομή του για να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Όλοι κάναμε λάθη, αναλαμβάνουμε όσες ευθύνες που μας αναλογούν ως διοίκηση. Κακία δεν κρατάει κανείς σε κανέναν...», ενώ χαιρέτισε έναν-έναν τους παίκτες λίγο πριν το τέλος της συγκέντρωσης και αφού έμεινε μόνος μαζί τους στην αίθουσα των αποδυτηρίων επί 35 λεπτά.

Ο Ζαπρόπουλος από την πλευρά του είπε: «Κάναμε ότι μπορούσαμε... Και τώρα αν επέλεγα ποδοσφαιριστές, πάλι από εσάς τους ίδιους θα ζητούσα να παίξετε για τον Απόλλωνα. Έχω την συνείδηση μου καθαρή», ενώ ο Δανδίκας τους είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω παράπονο από κανέναν. Κάναμε την προσπάθεια στο τέλος, δεν τα καταφέραμε, είμαστε όλοι στενοχωρημένοι γι' αυτό, όμως ο Απόλλων θα κοιτάξει μπροστά και έχει πάντα μια θέση στην καρδιά μας».

Από την Τετάρτη 15 Απριλίου οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο γήπεδο του Απόλλωνα.

Last modified onΤετάρτη, 08 Απρίλιος 2015 15:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep