«Δεν μπορούμε να χαρούμε»

Χαμηλοί τόνοι από τον Μάκη Δανδίκα μετά τη νίκη (1-0) του Απόλλωνα 1926 στην Καρδίτσα.

Το ματς της Τετάρτης με τη Ζάκυνθο σκέφτεται ήδη ο Μάκης Δανδίκας όπως τόνισε μετά τη νίκη (1-0) στην Καρδίτσα. Αναλυτικά ο τεχνικός του Απόλλωνα 1926 δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Ήταν μία σημαντική νίκη, ψυχολογική και βαθμολογική, αλλά η βαθμολογική μας θέση δε μας αφήνει να χαρούμε περισσότερο. Για να πάρει αξία αυτή η νίκη πρέπει να κερδίσουμε την Τετάρτη (18/3) και τη Ζάκυνθο. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι.

Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες όπως και η Αναγέννηση. Πιστεύω, όπως πήγε το ματς, ότι όποιος πετύχαινε κάποιο τέρμα θα ήταν και ο νικητής. Στο 2ο ημίχρονο δεχτήκαμε περισσότερη πίεση και αντιδράσαμε ανάλογα. Γεμίσαμε την αμυντική μας γραμμή αλλά μπορούσαμε και στην κόντρα να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Από αυτή τη στιγμή αρχίζουμε και σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Τετάρτης».

Ο Χρήστος Καράμπελας ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι με δύναμη και πολύ πάθος και από τις δύο ομάδες. Καταφέραμε να νικήσουμε και είναι πολύ σημαντικό και για τη βαθμολογία αλλά και για την ψυχολογία της ομάδας. Πρέπει να μπουν τα κεφάλια μέσα από τώρα και μετά διότι έχουμε πολύ δύσκολο ματς την Τετάρτη, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να είμαστε πολύ καλύτερα στη συνέχεια».

Πηγή: karditsasportiva.gr

Last modified onΚυριακή, 15 Μάρτιος 2015 21:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep