«Εύχομαι δύναμη και υπομονή»

Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης τόνισε ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί από κοντά τον Απόλλωνα 1926 Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης τόνισε ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί από κοντά τον Απόλλωνα 1926

Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης παρέδωσε τη... σκυτάλη στον Βασίλη Ανατολίτη και έκανε τον απολογισμό του.

Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης μεταβίβασε τις μετοχές του στον Βασίλη Ανατολίτη, που πλέον είναι ο νέος ισχυρός άνδρας στον Απόλλωνα 1926. Ο απερχόμενος μεγαλομέτοχος μίλησε στο «Metrosport» για την πορεία του στη μακεδονική ΠΑΕ και για τη νέα εποχή στο σύλλογο.

Αναλυτικά, ο Χαραλαμπίδης μίλησε:

Για την παρουσία του στην ΠΑΕ:

«Είχαμε πολύ ισχυρό δέσιμο με την ομάδα αυτά τα τέσσερα χρόνια. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ο Απόλλων κατάφερε μέσα από πολλές δυσκολίες να φτάσει μέχρι εδώ και να παίζει σήμερα καθαρός στη Β΄Εθνική. Ήταν αυτή η χαρά μας. Ευχόμαστε φυσικά να μείνει ο Απόλλων στην κατηγορία και να πετύχει το μεγάλο του στόχο».

Για τον νέο μεγαλομέτοχο:
«Εύχομαι να έχει μεγάλη δύναμη και υπομονή».

Για το αν θα συνεχίσει να παρακολουθεί τον Απόλλωνα:
«Φυσικά και θα τον παρακολουθώ, θα είμαι εκεί κάθε ματς. Ευχαριστώ όσους ήταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα και μας βοήθησαν ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Πολλά μας πίκραναν αυτό το διάστημα, αλλά εμείς είχαμε πει από την αρχή ότι δεν ήμασταν επαγγελματίες παράγοντες, απλά μπήκαμε μπροστά για να βοηθήσουμε την ομάδα».

Για τη νέα διοίκηση και την κατάσταση που βρήκε:
«Ελπίζω η διοίκηση να τα καταφέρει. Οι πληρωμές προς τους παίκτες είναι λίγο πίσω, έναν μήνα και κάτι, αλλά θα τακτοποιηθούν σύντομα».

Last modified onΠαρασκευή, 20 Φεβρουάριος 2015 13:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep