Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να προκαλέσουμε ηλεκτροσόκ»

Παράπονα από τη διαιτησία εξέφρασε ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Πολλά παράπονα από τη δαιτησία του Γρατσάνη έκανε ο Παναγιώτης Διλμπέρης στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (1-0) από τον Ολυμπιακό Βόλου. Όπως τόνισε ο τεχνικός του Απόλλωνα 1926: «Ξεκινώντας το παιχνίδι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία ήρθε να χτυπήσει το ματς με πολύ επιθετικό σχηματισμό και εφαρμόσαμε μία τακτική ώστε να μην κινδυνεύουμε αλλά συνάμα να δημιουργήσουμε πράγματα. Το παιχνίδι κρίνεται στη φάση του γκολ, ήταν μια άτυχη στιγμή. Μέχρι τώρα έχουν συμβεί πολλές σε αυτή την ομάδα.

Αρχίσαμε να λειτουργούμε εντελώς με ένστικτο, κάναμε κάποιες φάσεις. Θα μπορούσαμε όντως να έχουμε δεχθεί δεύτερο γκολ στο τέλος του ημιχρόνου. Δεν είχαμε όμως καθαρό μυαλό κι αυτό λείπει τα τελευταία παιχνίδια. Πέρα την πίεση, ήρθε και η απόδοση του διαιτητή.

Καθαρό το γκολ, είναι χέρι του Μπάρμπα που είναι τελευταίος παίκτης. Είναι η κακή του μέρα και εμείς χάνουμε το ματς που είναι μέτριο. Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, συγχαρητήρια στο Βόλο, του εύχομαι καλή συνέχεια. Εμείς πρέπει να βρούμε τον τρόπο που θα προκαλέσουμε το ηλεκτροσόκ στην ομάδα».

Ο τερματοφύλακας Σπύρος Βρονταράς ανέφερε: «Παίρνω όλη την ευθύνη για την ήττα της ομάδας, έκανα προσωπικό λάθος στην φάση του γκολ. Από δω και πέρα, αναλογιζόμαστε τις ευθύνες και θα κάνουμε το παν για να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΔευτέρα, 09 Φεβρουάριος 2015 21:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep