Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τιμάει τον Κυπριανίδη

Ο Γιώτης Κυπριανίδης, καθιστός και πρώτος από αριστερά (δίπλα στον Γρηγόρη Αβραμίδη), με τη φανέλα του Απόλλωνα σε αγώνα με τον Εθνικό Πειραιώς, το 1960 Ο Γιώτης Κυπριανίδης, καθιστός και πρώτος από αριστερά (δίπλα στον Γρηγόρη Αβραμίδη), με τη φανέλα του Απόλλωνα σε αγώνα με τον Εθνικό Πειραιώς, το 1960

Τον Παναγιώτη Κυπριανίδη θα τιμήσει ο Απόλλων 1926 πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στη σχετική ανακοίνωση της μακεδονικής ΠΑΕ τονίζεται: «Μετά τον Γιώργο Σιαμίδη, τον Γιώργο Νιφαδόπουλο, τον Νικήτα Μαλιόγλου, τον Γιώτη Ασλανίδη και τον Τάκη Χρυσανίδη, η διοίκηση της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 θα τιμήσει για την μεγάλη προσφορά του στον σύλλογο τον Παναγιώτη Κυπριανίδη, τον θρυλικό "Καπράν", βασικό στέλεχος της ομάδας στις δεκαετίες του '50 και του '60.

Ο 76χρονος σήμερα Κυπριανίδης συνέδεσε το όνομά του με δύο σημαντικά επιτεύγματα:

-Έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, που κλήθηκε στην Eθνική ομάδα των ανδρών.

-Έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής για τον οποίο δόθηκε το ποσό του ενός εκατομμυρίου δραχμών, το καλοκαίρι του 1963, προκειμένου να μεταγραφεί από τον Απόλλωνα στον Ολυμπιακό.

Η φανέλα με τον αριθμό 6 θα δοθεί στον Γιώτη Κυπριανίδη λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας του Pρωταθλήματος Football League με τον Ολυμπιακό Βόλου, την Δευτέρα 09.02.2015 (γήπεδο Απόλλωνα, ώρα έναρξης 18:00)».

Last modified onΠαρασκευή, 06 Φεβρουάριος 2015 12:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep