Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρόκληση για τον Απόλλωνα

Ο Απόλλων 1926 θέλει να... φρενάρει τον Ηρακλή.

Από δύο διαδοχικές νίκες απέναντι σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Ζάκυνθο προέρχεται ο Απόλλων 1926 και την Κυριακή (04/01), θέλει να... τριτώσει το καλό και να φρενάρει την αήττητη πορεία του Ηρακλή.

Οι Πόντιοι βρίσκονται σε περίοδο ανάκαμψης, γνωρίζουν ότι έχουν δύσκολη αποστολή, όμως θεωρούν ότι είναι σε θέση να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Γηραιό. Ο τεχνικός, Παναγιώτης Διλμπέρης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Βαγγελόπουλο, Κατσιαρό, ενώ εκτός εμείνε ο νεοαποκτηθείς Παναγιωτούδης και οι Σουλίδης, Καρασαββίδης.

Η αποστολή: Βρονταράς, Π. Παπαδόπουλος, Ακασού, Αναστασίου, Γαλανόπουλος, Δήμου, Ευσταθίου, Καπετάνος, Καράμπελας, Κιόσε, Κουρούπης, Μπερτέν, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος, Ολίσε, Β. Παπαδόπουλος Παπαστεριανός, Τσούτσης.

Τα εισιτήρια

Από τις 14:00 της Κυριακής θα είναι ανοικτά τα εκδοτήρια όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Απόλλων ανακοινώνει ότι τα εκδοτήρια του γηπέδου για όσους θέλουν να προμηθευτούν εγκαίρως εισιτήριο για τον αγώνα του πρωταθλήματος Football League ΟΠΑΠ, Απόλλωνα-Ηρακλή θα είναι αύριο ανοιχτά από τις 14:00, δηλαδή δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Για τους φιλάθλους του Ηρακλή, έχει συμφωνηθεί να μεταβούν στο γήπεδο, μέσω των οδών Θ. Σοφούλη-Πλαστήρα-Χηλής. Στην οδό Χηλής θα λειτουργήσει ειδικό εκδοτήριο, από το οποίο θα προμηθεύονται τα εισιτήρια, προκειμένου να εισέλθουν στο γήπεδο από την Θύρα 6».

Last modified onΣάββατο, 03 Ιανουάριος 2015 14:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep