Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όλο και καλύτεροι»

Ο Παύλος Δήμου μίλησε για τη νίκη του Απόλλωνα στη Ζάκυνθο και το... δουλεμένο γκολ.

Για τη δεύτερη διαδοχική νίκη του Απόλλωνα 1926 στο πρωτάθλημα, τις 370 συμμετοχές του και το ποδοσφαιρικό του μέλλον μίλησε ο Παύλος Δήμου. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και τόνισε ότι οι «κοκκινόμαυροι» όσο περνά ο καιρός γίνονται και καλύτεροι.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

«Τις 370 συμμετοχές σε αγώνες εθνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου, από το 2000 μέχρι σήμερα, συμπλήρωσε ο Παύλος Δήμου, πετυχαίνοντας και το 16ο του γκολ, που άνοιξε τον δρόμο για την πολύ σημαντική νίκη του Απόλλωνα στην Ζάκυνθο. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, που έχει αγωνιστεί στην Α' εθνική με την φανέλα του Λεβαδειακού, είχε σκοράρει τέσσερις φορές σε μια σεζόν στην Football League με τον Πιερικό, την περίοδο 2010-11 (30 συμμετοχές / 4 γκολ).

«Όσο περνάνε οι μέρες γινόμαστε και καλύτεροι. Προσπαθούμε να υλοποιήσουμε τις οδηγίες του προπονητή, μας έλειψε το γκολ σε προηγούμενους αγώνες, καταφέραμε να σκοράρουμε στους δύο τελευταίους και πήραμε τις νίκες», τόνισε ο Παύλος Δήμου, την επομένη της νίκης του Απόλλωνα στην Ζάκυνθο.

«Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Προετοιμαζόμαστε κάθε φορά ανάλογα με τον αντίπαλο και επειδή ανήκουμε σε μια μεγάλη ομάδα, τον Απόλλωνα, στόχος μας είναι πάντα η νίκη και ο πρωταγωνιστικός ρόλος. Όμως, όλοι ξέρουν ότι η Football League είναι ένα περίεργο πρωτάθλημα, που θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Γι' αυτό και προχωράμε αγώνα με αγώνα και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό», πρόσθεσε ο Παύλος Δήμου, ο οποίος μίλησε και για το γκολ που πέτυχε στην Ζάκυνθο:

«Κλήθηκα να μπω στον αγώνα αντί του Σταύρου (Βαγγελόπουλου) και κατάφερα να βάλω ένα λιθαράκι για την κατάκτηση της νίκης. Το γκολ δεν ήρθε τυχαία. Με τον προπονητή, τον κ. Διλμπέρη, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Έγιναν πολλά πράγματα για να μπει το γκολ. Έγιναν 'σκριν' σε συμπαίκτες μας, ο Καπετάνος ήξερε να στείλει την μπάλα ακριβώς εκεί που έχουμε δουλέψει σε όλες τις προπονήσεις, τίποτε δεν έγινε στην τύχη...».

Όσο για τον ίδιο και την παρουσία από την αρχή της σεζόν: «Τι να πω; Δουλεύω καθημερινά στην προπόνηση και όποτε κληθώ από τον προπονητή μου μπαίνω στο γήπεδο για να προσφέρω τον καλύτερο μου εαυτό. Υπάρχουν πολλοί ισάξιοι παίκτες και για κάθε αγώνα ο προπονητής μας διαλέγει τους καταλληλότερους».

Μέχρι πότε θα παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο; «Κάνω πολύ καλή και υγιεινή ζωή και σ' αυτό με βοηθάει πολύ η οικογένεια μου. Πιστεύω ότι έχω να δώσω ακόμη πράγματα στην ομάδα του Απόλλωνα και το καλοκαίρι αν αντέχουν ακόμη τα πόδια μου, θα αποφασίσω αν θα συνεχίσω. Είμαι 38, αλλά δεν έχω βάλει όριο για το πότε θα σταματήσω. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, από μικρός το όνειρο μου ήταν αυτό. Να γίνω ποδοσφαιριστής. Το πρώτο κίνητρο πλέον, με την κρίση που υπάρχει, δεν είναι τα χρήματα. Είναι η αγάπη μου για το άθλημα και η διάθεση να βοηθήσω τα νέα παιδιά να μάθουν κάποια πράγματα».

Last modified onΔευτέρα, 22 Δεκέμβριος 2014 22:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep