Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα έρθουν καλύτερες μέρες»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης στάθηκε στο... υπνωτισμένο ξεκίνημα του Απόλλωνα 1926.

Μετά το 0-0 με τον Φωκικό ο προπονητής του Απόλλωνα 1926, Παναγιώτης Διλμπέρης δήλωσε: Καταρχάς θα προσπαθήσω να δικαιολογηθώ προς τον φίλο και συνάδελφο προπονητή του Φωκικού ότι έχει ένα δίκιο σε όλα αυτά που λέει για τον αγωνιστικό χώρο, αλλά όπως γνωρίζουμε πολύ καλά οι καιρικές συνθήκες τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας είναι δύσκολες και έχουν ως συνέπεια τα συνεργεία να έχουν μπει μόλις πριν από λίγες μέρες για να κάνουν τα έργα τους και εμείς έχουμε να μπούμε ένα μήνα στο γήπεδο για προπόνηση.

Στα του αγώνα εγώ μπορώ να πω ότι μπήκαμε υπνωτισμένα, όμως μετα το 15' αρχίσαμε να εμφανίζουμε το πλάνο μας και αυτό φάνηκε από τις 2 διπλές ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος αν και μας έδωσε χώρο ο αντίπαλος μας, οι παίχτες μας θα μπορούσαν να πω ότι έπαιξαν έπαιξαν με ένστικτο, χωρίς να κάνουν αυτά που είχαμε σαν πλάνο για το μας.

Παρά την προσπάθεια να φρεσκάρουμε την ομάδα, αυτό δεν πέτυχε. Με βάση την ποιότητα του ρόστερ μας και με το ότι η ομάδα σε μια κακή εμφάνιση έκανε 2 με 3 διπλές ευκαιρίες και δοκάρια, πιστεύω ότι με βάση το χρόνο θα έρθουν καλύτερες μέρες. Για μένα δεν υπάρχουν δύσκολα ή εύκολα προγράμματα».

Ο Χρήστος Ευσταθίου ανέφερε: Συμφωνώ με τον προπονητή μου σε όσα είπε. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στον αγώνα, όμως ανεβάσαμε σταδιακά την απόδοση μας, χάνοντας και μερικές ευκαιρίες σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο μέρος αν και ανεβήκαμε σε χώρου αυτό δεν μας έκανε καλύτερους. Εύχομαι από την πλευρά μου στην ομάδα του Φωκικού καλη συνέχεια».

Πηγή: apollonpontou.com

Last modified onΚυριακή, 07 Δεκέμβριος 2014 21:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep