Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν θα κάνουμε πίσω»

Ο Βασίλης Ανατολίτης αναφέρθηκε στα προβλήματα των ακαδημιών του Απόλλωνα 1926.

Ημερίδα για τις ακαδημίες του διοργάνωσε ο Απόλλων 1926 και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Ανατολίτης αναφέρθηκε στο μεγάλο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι «κοκκινόμαυροι».

Στην αίθουσα συνεδριάσων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καλαμαριάς οι γονείς των μικρών αθλητών ενημερώθηκαν από τη διαιτολόγο - διατροφολόγο, Σοφία Τσαλουχίδου, την παιδοψυχολόγο, Μαρίτα Μαυρέα και τον φυσικοθεραπευτή, Γιώργο Τελίδη σχετικά με θέματα που απασχολούν τους μικρούς ποδοσφαιριστές. Νωρίτερα ο Ανατολίτης ανέφερε:

«Προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε συνεπείς απέναντί σας, με μοναδικό στόχο να βελτιώνονται οι συνθήκες για τα 300 παιδιά της Ακαδημίας. Ξέρω, ότι το γηπεδικό είναι ένα πρόβλημα, που πρέπει να λύθεί. Κάνουμε ό,τι μπορούμε. Όμως, δεν συναντήσαμε την καλύτερη διάθεση συνεργασίας από τη ΕΠΣΜ, που δίνει τα γήπεδα της Μίκρας σε διάφορες ομάδες, αλλά όχι στον Απόλλωνα. Προφανώς, κάνει δημόσιες σχέσεις η ΕΠΣΜ, λόγω των εκλογών του επόμενου καλοκαιριού.

Συνεργαζόμαστε με την διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, ώστε να πάρει επιτέλους άδεια το γήπεδό μας, να μπει σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ και να γίνουν περιμετρικά τα γήπεδα που χρειάζονται για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της Ακαδημίας. Καλύτερα να μην ξέρετε τι είδους πόλεμο αντιμετωπίζουμε. Όμως, δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Ο Δήμος είναι κοντά μας και το αποδεικνύει κάθε φορά έμπρακτα».

Ο διευθυντής της Ακαδημίας, Βαγγέλης Αλεξόπουλος απευθυνόμενος προς τους γονείς τόνισε ότι «τα παιδιά σας είναι μέρος του Απόλλωνα και προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο, κινούμενοι σε επαγγελματικά πρότυπα», ενώ ο τεχνικός διευθυντής της Π.Α.Ε. Απόλλων, Γιάννης Ζαπρόπουλος εξήρε την πρωτοβουλία για την διοργάνωση της ημερίδας, λέγοντας ότι «τέτοιες εκδηλώσεις δεν γίνονται συχνά, αν και θα έπρεπε».

Last modified onΔευτέρα, 01 Δεκέμβριος 2014 14:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep