Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στον Απόλλωνα ο Διλμπέρης!

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης συμφώνησε να αναλάβει το τιμόνι του Απόλλωνα 1926.

Τον διάδοχο του Θωμά Γράφα στον πάγκο του Απόλλωνα 1926 βρήκε η διοίκηση των Ποντίων. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Διλμπέρη, ο οποίος συμφώνησε με τους Κοκκινόμαυρους το βράδυ της Τρίτης (11/11) και θα έχει συνεργάτη του τον Τάσο Κατσαμπή, με τον οποίο συνεργάστηκαν και στον Αγροτικό Αστέρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Απόλλων ανακοινώνει ότι προπονητής της επαγγελματικής ομάδας αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Διλμπέρης. Συνεργάτης του θα είναι ο Τάσος Κατσιαμπής.

Η απόφαση ελήφθη, μετά από συνάντηση που είχε σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Απόλλων, Βασίλης Ανατολίτης με τον Παναγιώτη Διλμπέρη, παρουσία του τεχνικού διευθυντή της Π.Α.Ε. Απόλλων, Γιάννη Ζαπρόπουλου και του εκπροσώπου του προπονητή, Νίκου Ζαφειρόπουλου».

Ο νέος τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» δήλωσε: «Αναλαμβάνω μια ομάδα που εκπροσωπεί το ποντιακό στοιχείο, ο Απόλλων είναι ένα μεγάλο μέγεθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι του. Για μένα είναι μεγάλη η ευθύνη και ξέρω ότι μόνο με πολλή και σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε».

Last modified onΤρίτη, 11 Νοέμβριος 2014 23:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep