Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στον Απόλλωνα όσοι αξίζουν»

Ο Βασίλης Ανατολίτης μίλησε για τη φυγή Γράφα και τις αλλαγές προπονητών.

Το μήνυμα ότι στον Απόλλωνα 1926 θα μείνουν μόνο όσοι το θέλουν και το αξίζουν έστειλε ο Βασίλης Ανατολίτης. Ο πρόεδρος των Ποντίων φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Μετρόπολις και ξεκαθάρισε ότι δεν έδιωξε η διοίκηση τον Θωμά Γράφα, αλλά ο ίδιος επέλεξε να αποχωρήσει.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Σχολιάζοντας την πορεία της ομάδας έως τώρα, ο Ανατολίτης είπε:

«Η ομάδα παρουσιάζεται καλύτερη από αγωνιστική σε αγωνιστική. Αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μας έχουν ευνοήσει τα αποτελέσματα. Σας θυμίζω τι έγινε στον Βόλο, πιο πριν με τον Πιερικό στην έδρα μας, αλλά ακόμη και στην Κέρκυρα, που κρατούσαμε το 0-0 μέχρι το 77' και μαζί την πρόκριση».

Για τις αλλαγές προπονητές και τις νίκες με υπηρεσιακούς τεχνικούς σχολίασε:

«Η ομάδα είχε προπονητή τον Αλέξη Αλεξίου και όταν έφυγε κάποιος έπρεπε να καθίσει στον πάγκο ως υπηρεσιακός στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που νικήσαμε 1-0. Ήταν ο κ. Δανδίκας. Με την φυγή του κ. Γράφα, πάλι έπρεπε να παίξουμε με υπηρεσιακό προπονητή. Θα μπορούσε να είναι ο τεχνικός διευθυντής, ο κ. Ζαπρόπουλος, τελικά κάθισε ο κ. Χάβος και νικήσαμε πάλι 1-0. Και στις δύο περιπτώσεις υπήρχε μεγάλη χρονική πίεση».

Αναφερόμενος στην αποχώρηση του Θωμά Γράφα τόνισε:

«Εμείς ως Π.Α.Ε. Απόλλων δεν διώξαμε τον κ. Γράφα. Το ξεκαθαρίζω για να μην κατηγορηθούμε όπως κάποιες άλλες ομάδες, ότι αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα τους προπονητές. Εγώ έκανα το λάθος και το πήρα πάνω μου στο θέμα Αλεξίου, από εκεί και πέρα η λύση της συνεργασίας με τον κ. Γράφα δεν έγινε με ευθύνη της διοίκησης του Απόλλωνα. Ο κ. Γράφας θεώρησε ότι ήταν καλύτερο να φύγει από την ομάδα για να ηρεμήσει το κλίμα, καθώς δεν υπήρχαν καλά αποτελέσματα. Στον Απόλλωνα θα βρίσκονται μόνο όσοι το θέλουν αλλά και αξίζουν να είναι μέλη της ομάδας. Και δεν μιλάω μόνο για τον κ. Γράφα, γενικότερα μιλάω».

Ακόμη ανέφερε:

«Ποια ομάδα δεν έχει προβλήματα; Πόσω μάλλον ο Απόλλων, που ξεκίνησε να χτίζεται διοικητικά και αγωνιστικά στις 5 Αυγούστου. Θέλω να θυμίσω σε όσους το ξεχνούν ότι στις 31 Αυγούστου ήρθαν οι μισοί ποδοσφαιριστές, ήταν η τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου. Οι περισσότεροι παίκτες του Απόλλωνα δεν έχουν κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά προσπάθησαν σκληρά για να κρατήσουν την ομάδα όρθια»

Last modified onΤρίτη, 04 Νοέμβριος 2014 16:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep