Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σύντομα καλύτεροι»

Ο Σπύρος Βρονταράς τόνισε ότι άμεσα ο Απόλλων 1926 θα δείξει βελτιωμένο πρόσωπο.

Για το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, τον βαθμό ετοιμότητας του Απόλλωνα 1926 και την αλλαγή προπονητή μίλησε ο Σπύρος Βρονταράς στην επίσημη ιστοσελίδα των Ποντίων. Μάλιστα, ο γκολκίπερ των «κοκκινόμαυρων» τόνισε ότι σύντομα η ομάδα του θα εμφανιστεί βελτιωμένη και ότι είναι ικανή να πάρει παντού θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Ο Σπύρος Βρονταράς έκανε αρχικά τον δικό του απολογισμό μέχρι στιγμής:

«Από τις δύο πρώτες αγωνιστικές έπρεπε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Στον αγώνα με τον Πιερικό αξίζαμε χωρίς αμφιβολία τη νίκη, που θα μας κρατούσε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Μην ξεχνάτε, πάντως, ότι αν εξαιρέσουμε τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, που έγινε τον Σεπτέμβριο, έχουμε δώσει μόνο δύο επίσημα παιχνίδια και σαν ομάδα θέλουμε τον χρόνο μας για να προσαρμοστούμε απόλυτα στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος».

Για την τωρινή αγωνιστική κατάσταση του Απόλλωνα είπε:

«Στην προσπάθεια που κάνουμε μεσολάβησε η αντικατάσταση του προπονητή και επειδή είναι λογικό κάθε προπονητής να έχει την δική του φιλοσοφία, ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας μας άλλαξε και πιστεύω ότι σύντομα θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Για τα πρώτα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια σε Λάρισα και Βόλο σχολίασε:

«Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ήταν κομβικό το παιχνίδι με τον Πιερικό, αλλά πιστεύω ότι στον Βόλο θα έχουμε ίσες πιθανότητες νίκης, αν αντιμετωπίσουμε διαφορετικά τον αγώνα σε σχέση με την πρεμιέρα στην Λάρισα. Η ομάδα έχει δυνατότητες, μπορεί να παίξει επιθετικά αν χρειαστεί και να διεκδικήσει με ίσες πιθανότητες το καλό αποτέλεσμα σε όλες τις έδρες της κατηγορίας. Είμαι βέβαιος γι' αυτό. Ο Απόλλων έχει τις δυνατότητες και πρέπει να τις εκμεταλλευτεί».

Για το φετινό πρωτάθλημα Football League ΟΠΑΠ τόνισε:

«Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο για όλους. Κάποια πρώτα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ήδη την αρχική άποψη. Συμμετέχουν ομάδες, που μπορούν να σταθούν στην φετινή Σούπερ λιγκ. Με τον τρόπο που διεξάγεται το πρωτάθλημα και με αρκετές ομάδες να υποβιβάζονται στο τέλος, πιστεύω ότι είναι το πιο αμφίρροπο των τελευταίων χρόνων και δεν επιτρέπει στις ομάδες να επαναπαυθούν... ούτε λεπτό».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιες ομάδες:

«Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Όποιος επιχειρήσει κάτι τέτοιο, το πιθανότερο είναι να εκτεθεί. Οι καταστάσεις θα αλλάζουν από αγωνιστική σε αγωνιστική και οι ομάδες, που δείχνουν φαβορί για πλέι οφ με δύο αρνητικά αποτελέσματα θα σκέφτονται τα πλέι άουτ».

Στην προπόνηση της Τετάρτης (22/10) κανονικά προπονήθηκε ο Βαγγελόπουλος και υπολογίζεται ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ απών θα είναι ο Κρίστι Κιόσε που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Last modified onΤετάρτη, 22 Οκτώβριος 2014 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep